Konkurs ! / Giveaway ! - AppGuard

Status
Zamknięty.

lanzone

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Cóż, powiem szczerze takiego konkursu się nie spodziewałem i z wielką chęcią wezmę w nim udział. Program jest po prostu świetny i poluje na niego już od dawna. Serdeczne podziękowania dla organizatora ;)

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Czekałem na taki konkurs :) Już od jakiegoś czasu poszukuję tego programu ale bezskutecznie. Dlaczego chciałbym go wygrać? Bo jest lekki i skuteczny. Wystarczy go dobrze skonfigurować i można zapomnieć.
Dzięki za konkurs :D

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
Ponoc standardowe pakiety IS czy tez same antywirusy to przezytek i nie zapewniaja nalezytej ochrony.Moze tak. moze nie..kto to wie.Wiem natomiast ze AppGuard jest doskonalym zabezpieczeniem przez nieproszonymi goscmi na komputerze.Z wielka checia wezme udzial w konkursie.

wojtek758

Wygadany
Reakcje/Polubienia
2
tyle juz sie tu naczytalem na temat tego softu, ze moze w koncu i ja bede mial sposobnosc wyprobowania AppGuard

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
46635
Miasto
Gdzieś w Polsce
Dzięki Grzechu za konkurs !!
Jako, że też chcę mieć najlepszą ochronę, to skorzystam z nadarzającej się okazji.

:yes master

maik76

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
A ja po prostu bardzo chciałbym mieć ten sofcik u siebie na kompie, a więc to grzech nie skorzystać z nadarzającej się okazji!
Dzięki za konkurs.

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
64
Miasto
Trójkąt Bermudzki
Czytałem wiele pozytywnych opinii o tym sofcie (na forum PZD) czuję się zachęcony do posiadania tego softu więc biorę udział w konkursie.

A

Anonymous

Nie ma chyba lepszego i bardziej bezobsługowego programu w tej klasie, więc niniejszym zgłaszam swój udział w konkursie, bo wstydem byłoby opuścić taką szansę :ok

A

Anonymous

Słyszałem ze program ten jest świetnym zabezpieczeniem, dla tego biorę odział w konkursie :ok za który zresztą bardzo dziękuje :piwko

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury
Ale heca
Obligo trzeba wziąć udział w konkursie. Posiadam licencję na 1 stanowisko a do zabezp. mam jeszcze 2 stanowiska. Dziękować za konkurs.

1qaz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
89
Już od jakiegoś czasu nie używam klasycznego antywirusa (w moim przypadku był to KIS). Mój obecny zestaw to: SpyShelter Firewall + Sandboxie. Zestaw lekki i nie sprawiający problemów. Chętnie dołożył bym jeszcze do niego właśnie AppGuard'a. Po odpowiednim skonfigurowaniu aplikacji żadne "zero-day malware" nie ma szans ;). Dziękuję za konkurs :piwko.

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Na wstępie podziękowania dla ORGANIZAT0R za kolejny super konkurs z super nagrodą
poluję już od dłuższego czasu na ten program /dla brata/ bez efektu :( czas porzucić antywiry
dlatego chętnie spróbuję szczęścia tym razem ,było by grzechem nie skorzystać z takiej okazji,a czy będę miał szczęście to się okaże 13.06

matroska

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
10
This is a very useful application, I have used it for some time and I am satisfied with the performance provided by this application, install and forget; that's how I describe how easy it is to use this software, very good when combined with an anti-virus or anti-malware as second fortress
thank you so much for making this giveaway

Andy

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
64
Dzięki za konkurs.
Biorę udział w konkursie ponieważ używam AppGuarda prawie od samego początku. Dokładnie chyba od wersji 2. I jak do tej pory jestem zadowolony.
Obecnie używam wersji 3.4 dlatego chciałbym wygrać licencję na najnowszą wersję.

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
445
Konkurs bardzo na czasie. Ja właśnie chcę zaktualizować w pełni zestaw programów do ochrony komputera. Antywirus już ustanowił nowy (nie powiem jaki :jezyk ). Pozostaje sprawa za mały. Potrzebny był program, który doda w obronie mojego komputera pewności, taki jest AppGuard.
Dziękuję Grzesiek.

Status
Zamknięty.
Do góry