Cóż, powiem szczerze takiego konkursu się nie spodziewałem i z wielką chęcią wezmę w nim udział. Program jest po prostu świetny i poluje na niego już od dawna. Serdeczne podziękowania dla organizatora
Czekałem na taki konkurs Już od jakiegoś czasu poszukuję tego programu ale bezskutecznie. Dlaczego chciałbym go wygrać? Bo jest lekki i skuteczny. Wystarczy go dobrze skonfigurować i można zapomnieć.
Dzięki za konkurs
Ponoc standardowe pakiety IS czy tez same antywirusy to przezytek i nie zapewniaja nalezytej ochrony.Moze tak. moze nie..kto to wie.Wiem natomiast ze AppGuard jest doskonalym zabezpieczeniem przez nieproszonymi goscmi na komputerze.Z wielka checia wezme udzial w konkursie.
Nie ma chyba lepszego i bardziej bezobsługowego programu w tej klasie, więc niniejszym zgłaszam swój udział w konkursie, bo wstydem byłoby opuścić taką szansę
Już od jakiegoś czasu nie używam klasycznego antywirusa (w moim przypadku był to KIS). Mój obecny zestaw to: SpyShelter Firewall + Sandboxie. Zestaw lekki i nie sprawiający problemów. Chętnie dołożył bym jeszcze do niego właśnie AppGuard'a. Po odpowiednim skonfigurowaniu aplikacji żadne "zero-day malware" nie ma szans . Dziękuję za konkurs .
Na wstępie podziękowania dla ORGANIZAT0R za kolejny super konkurs z super nagrodą
poluję już od dłuższego czasu na ten program /dla brata/ bez efektu czas porzucić antywiry
dlatego chętnie spróbuję szczęścia tym razem ,było by grzechem nie skorzystać z takiej okazji,a czy będę miał szczęście to się okaże 13.06
This is a very useful application, I have used it for some time and I am satisfied with the performance provided by this application, install and forget; that's how I describe how easy it is to use this software, very good when combined with an anti-virus or anti-malware as second fortress
thank you so much for making this giveaway
Dzięki za konkurs.
Biorę udział w konkursie ponieważ używam AppGuarda prawie od samego początku. Dokładnie chyba od wersji 2. I jak do tej pory jestem zadowolony.
Obecnie używam wersji 3.4 dlatego chciałbym wygrać licencję na najnowszą wersję.
Konkurs bardzo na czasie. Ja właśnie chcę zaktualizować w pełni zestaw programów do ochrony komputera. Antywirus już ustanowił nowy (nie powiem jaki ). Pozostaje sprawa za mały. Potrzebny był program, który doda w obronie mojego komputera pewności, taki jest AppGuard.
Dziękuję Grzesiek.
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.