Konkurs ! / Giveaway ! - AntispamSniper for The Bat!

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Myślę, że jest to bardzo dobry moment na wystartowanie z tym konkursem, który można potraktować jako uzupełnienie konkursu Grzegorza, w którym nagrodą były licencje na rewelacyjny program pocztowy TheBat! Professional.

Zacznę od podziękowania Panu Vitaly Sidorov - twórcy (między innymi) pluginu AntispamSniper for The Bat!
za ofiarowanie 5 licencji (lifetime) na ten rewelacyjny i bezkonkurencyjny dodatek dla użytkowników naszego forum.

Chcę w tym miejscu zaznaczyć, że AntispamSniper for The Bat! sam z siebie nie jest programem antyspamowym, a jedynie pluginem, który we współpracy z programem pocztowym rewelacyjnie filtruje pocztę ściąganą za pośrednictwem klienta TheBat! Zatem, jeśli nie jesteś posiadaczem programu, wzięcie udziału w konkursie nie ma zbyt dużego sensu, chyba że chcesz ofiarować komuś wygraną licencję.

Opis w języku angielskim:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Zasady konkursu:
1.Napisz sensowny komentarz dlaczego chcesz wygrać AntispamSniper for The Bat!
2.Komentarz w języku Polskim lub Angielskim.
3.Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 18.03.2013.

Competition rules:
1. Write a meaningful comment why you want to win AntispamSniper for The Bat!
2. Comment in Polish or English.
3. Completion of the contest will be held on 18.03.2013.

Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu nie będą brane pod uwagę podczas losowania zwycięzców.

Zwycięzców wyłoni portal random.org
Winners will be drawn by random.org portal

Życzę powodzenia!
I wish you good luck!

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Bardzo chętnie wygram licencję na ten plugin, co w następstwie doprowadzi do wygrania programu The Bat w następnym konkursie. Taki mam plan. :dziwak

Dzięki za konkurs!

Andi

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Świetny dodatek, a wygrać chciałbym, gdyż potrzebuję czegoś co będzie dobrze filtrowało wiadomości, gdyż w dzisiejszych czasach spamerzy dochodzą do perfekcji w ukrywaniu swego spamu. Przy dużej ilości poczty taki dodatek staje się niezbędny.
Dzięki za konkurs :piwko

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Miałem go parę lat temu razem z nietoperzem i byłem bardzo zadowolony, dlatego zgłaszam się do Konkursu.
Dziękuję za Konkurs i pozdrawiam :england

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114
Chętnie dodał bym ten filtr do nowo wygranego The Bat!a, tym bardziej że od pewnego czasu nie używam pakietów AV które pełniły również funkcję filtra dla SPAMu. Dzięki za konkurs! :piwko

daniel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Bardzo fajna i przydatna wtyczka, na razie używam wersji free więc pełna wersja bardzo by się przydała :)

tedii

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
5
Jestem wielkim fanem programu TheBat! Nie znałem tego pluginu do czasu zorganizowania tego konkursu.
Plugin będzie uzupełnieniem świetnej funkcjonalności The Bat'a.
Chętnie zgłaszam swój udział!

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
218
Chętnie spróbuję szczęścia w tym konkursie, fajny plug-in.
Dziękuję za konkurs!

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Napiszę krótko. Wygrałem ostatnio The Bat!, więc taki plugin jak najbardziej by mi się przydał do niego.
Dzięki za konkurs :dziękuję

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Dziękuję za konkurs
Bardzo przydatna wtyczka/plugin/ do nietoperza ,która dobrze filtruje wiadomości , a spamu coraz więcej
jak wiadomo bitek nie współpracuje z nietoperzem , więc ta wtyczka by mi się przydała
w dodatku lifetime, więc zgłaszam akces w tym konkursie

sebas

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
To chyba najlepsza wtyczka antyspamowa do The Bat! W dzisiejszych czasach, kiedy spam zalewa serwery pocztowe, niezbędny program. Używam codziennie programu The Bat!, więc taka wtyczka by się przydała.

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
56569
Witam dzięki za konkurs , fajnie by było wygrać tą wtyczkę do thebat , bo ten spam jest upierdliwy ...pozdrawiam..

ToGor

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
200
Miasto
Mazowieckie, Polska, Europa, Świat.
Chcę wygrać, bo używam The bat a nikt nie przepada za spamem.
Dzięki za konkurs. :dziękuję

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
445
artoor dzięki za konkurs. Zamierzam kupić The Bat!, a może się uda gdzieś go wygrać. :) Myślę, że taki dodatek jak AntispamSniper szczuplych nie będzie.

Do góry