normalnie jestem w szoku
dziękuje za konkurs i teraz zabieram się do instalowania
ps. dziękuje koledze artoor-owi za Konkurs i gratulacje dla zwycięzców
Własnym oczom nie wierzę! <szok>
Wygrałem!!!
Wielkie DZIEKI artoor!
No to mogę zabierać się do instalowania tego dodatku. Szkoda tylko,że mojego nietoperza nie mogę już zaktualizować-zakończyło się na wersji 6.0.99, ale nie ma co narzekać-on i tak jest rewelacyjny.
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.