! KONKURS ! ! – Internet Download Manager – ! ! GIVEAWAY !

Status
Zamknięty.

wab

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Re: ! KONKURS ! ! – Internet Download Manager – ! ! GIVEAWAY

Najlepszy ze wszystkich akceleratorów jakich używałem.

koll77

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0

Dlaczego??? Hm dlatego ze program jest godny polecenia i jest wart kazdych pieniedzy :) , a za darmo to jest jeszcze lepsza atrakcja > Pozdrawiam koll77 :)

daniel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4

Ale bomba!!!. Wreszcie się doczekałem szansy wygrania tego wspaniałego programu. Podam teraz moje uzasadnienie,dlaczego w/w program zasługuje na miano najlepszego akceleratora pobierania plików z internetu.
Otóż testowałem IDM-a wielokrotnie w trialu i nigdy mnie nie zawiódł, przede wszystkim swoją niezawodnością a w szczególności prostotą działania. Program jes nad wyraz intuicyjny i ergonomiczny, automatycznie po pobraniu instaluje się spolszczenie. Wspaniale integruje się z przeglądarkami typu Firefox i Internet Explorer, nie potrzebne są wtedy żadne dodatki typu flashgot itp. Zapisywanie haseł do płatnych serwisów hostingowych typu rapidshare jest bajecznie proste. Można ustawić kolejkę pobierania plików, ustawiać priorytety w kolejce pobierania. IDM wspaniale utrzymuje prędkość pobierania plików, nie każąc błądzić po ustawieniach mirrorów itp. Domyślnie ustawione opcje w zupełności wystarczą większości użytkowników. Czekam zatem na zakończenie konkursu z niecierpliwością i życzę wszystkim powodzenia. ;)

badsektor

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0

Dlaczego IDM? Bo nie ma dla mnie lepszego managera pobierania plików z tak dużą integracją z przeglądarką internetową. Filmy, mp3 i wiele innych multimediów można ściągnąć 1 kliknięciem - coś niesamowitego.
Dodatkowo do wygrania dożywotnie licencje :) Nie mogę już doczekać się losowania.

Pozdrawiam

william_of_palerne

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0

I have no words to express my love for you. Another great giveaway. I always want to have this program. Hope to win. thank you

V

vhick

I like to win the license because I try it before and no doubt, with there own technology, they become one of the fastest download manager to date.

Thank you for this giveaway!

The Kid

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0

Thanx for d gr8 Giveaway... :)
IDM is full featured Download manager which every1 should have...
fast Download...Video grabber(my favorite feature)....Scheduler....and many more features..
Thank you..

Banito

Świeżak
Reakcje/Polubienia
2

Świetny program na powolne łącze za krocie. Chętny jestem i ja do pozbycia się downloadera z Firefoxa.

aungzeya38

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0

Hi... pls count me in your giveaway... i never used Internet download manager and wanna to use it
Regards

NiceTake

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2

Incredible Giveaway.

I would love win One license for IDM as well.

Thank you Helium for this cool Giveaway.

NT

PCbasics

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0

I download many files from the internet! Thanks for the giveaway and hope to win!

PCbasics

amadeus222

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0

Najlepszy Manager plików --- Proszę o dopisanie do listy chętnych ;)

E

elefante

program jest świetny szybko pobiera pliki działa na maxa i to jest duży plus dla programu który powinien byc zawsze taki dobry no i czekam na licencje dożywotnią pozdrawiam

LizardMan

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0

Hi! I need this license cause I use to download a lot from internet and IDM it's the best download manager I have used. It's been 4 year I use this software but I don't have a genuine license. That's why I really need this. Best regards!

matroska

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
10

I have several times tried this software and I must say, this is the best software to download. unfortunately I've never used this software full version, and I think when this is my chance to get a license internet download manager

thank you

Status
Zamknięty.
Do góry