Ale bomba!!!. Wreszcie się doczekałem szansy wygrania tego wspaniałego programu. Podam teraz moje uzasadnienie,dlaczego w/w program zasługuje na miano najlepszego akceleratora pobierania plików z internetu.
Otóż testowałem IDM-a wielokrotnie w trialu i nigdy mnie nie zawiódł, przede wszystkim swoją niezawodnością a w szczególności prostotą działania. Program jes nad wyraz intuicyjny i ergonomiczny, automatycznie po pobraniu instaluje się spolszczenie. Wspaniale integruje się z przeglądarkami typu Firefox i Internet Explorer, nie potrzebne są wtedy żadne dodatki typu flashgot itp. Zapisywanie haseł do płatnych serwisów hostingowych typu rapidshare jest bajecznie proste. Można ustawić kolejkę pobierania plików, ustawiać priorytety w kolejce pobierania. IDM wspaniale utrzymuje prędkość pobierania plików, nie każąc błądzić po ustawieniach mirrorów itp. Domyślnie ustawione opcje w zupełności wystarczą większości użytkowników. Czekam zatem na zakończenie konkursu z niecierpliwością i życzę wszystkim powodzenia.
Dlaczego IDM? Bo nie ma dla mnie lepszego managera pobierania plików z tak dużą integracją z przeglądarką internetową. Filmy, mp3 i wiele innych multimediów można ściągnąć 1 kliknięciem - coś niesamowitego.
Dodatkowo do wygrania dożywotnie licencje Nie mogę już doczekać się losowania.
Thanx for d gr8 Giveaway...
IDM is full featured Download manager which every1 should have...
fast Download...Video grabber(my favorite feature)....Scheduler....and many more features..
Thank you..
program jest świetny szybko pobiera pliki działa na maxa i to jest duży plus dla programu który powinien byc zawsze taki dobry no i czekam na licencje dożywotnią pozdrawiam
Hi! I need this license cause I use to download a lot from internet and IDM it's the best download manager I have used. It's been 4 year I use this software but I don't have a genuine license. That's why I really need this. Best regards!
I have several times tried this software and I must say, this is the best software to download. unfortunately I've never used this software full version, and I think when this is my chance to get a license internet download manager
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.