kaspersky Internet security 2012 za darmo for 90 days

Nefertiti

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Rozumiem, że nie chodzi tutaj o klucz na 90 dni tylko o specjalną wersję w języku niemieckim, aktywną 90 dni? Jeżeli się mylę, to proszę mnie poprawić i wskazać, skąd pobrać ten klucz.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30058
Miasto
Trololololo
Tak, specjalna instalka 90 dniowa która ma pewnie wbudowany klucz choć mogę się mylić bo nie instalowałem.Jeśli jednak takowy klucz posiada to może jest możliwość podglądu go w programie i odpalenia na wersji PL czy EN.Zawsze można zainstalować DE promocyjną i spróbować zrobić nakładkę PL.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30058
Miasto
Trololololo
Piszą że kluczyk tam jednak jest, a wystarczy zrobić tak
Visit facebook page of kaspersky and like it Here
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Note : The installer is in german so dont install it .
Download German Installer from above link but don't install...
1. Use 7-zip to extract kis12.0.0.374DE_2401.exe file
2. Open 'setup.reg' file with Notepad and copy activation code: QCGUH-XXXXX-XXXXX-XXXXX
3. Download English Installe here
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

4. Install English version and use code: QCGUH-XXXXX-XXXXX-XXXXX
to active it !

That code works for English version.

Ciekawe czy kluczyk działa z PL.

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
Po co sie meczyc i kombinowac...6 wrzesnia w Rzeczpospolitej bedzie KIS 2012 na 3 miechy a 7 Kaspersky Mobile , tez na 3 miechy :)

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30058
Miasto
Trololololo
Kluczyk z tej niemieckiej promocji jest dla wszystkich taki sam, oto on
ybsfs.jpg

Piszą że z wersją EN działa, może ktoś sprawdzi z PL ?

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
...klucz nie jest do tej wersji aplikacji... czy jakos tak.Kluczyk z ger do pl nie pasuje

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30058
Miasto
Trololololo
czyli tylko do Niemieckiego i Angielskiego Kisa :cry:

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
Myslalem ze wersja 2012 bedzie lzejsza od 2011...ale tak nie jest...przy moich 4 gib ramu i core 2 duo 2.8 mam takie zamulenie podczas skanowania korzystanie z kompa jest prawie niemozliwe.Takiego zamulenie nie mialem od czasu G-data ...Odpuszczam sobie Kaspra i wracam do Comodo.

TurboDymoMan

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Ja nie wiem co wam tak muli Kasper.... Macie syf w kompach czy co? Na o wiele słabszym kompie od Securitas Kaspra praktycznie nie czułem, trochę przy scanowaniu mulił, ale dało się pracować.

A

Anonymous

TurboDymoMan napisał:
Ja nie wiem co wam tak muli Kasper.... Macie syf w kompach czy co? Na o wiele słabszym kompie od Securitas Kaspra praktycznie nie czułem, trochę przy scanowaniu mulił, ale dało się pracować.
Wyjątek potwierdzający regułę :D :dziwak :dziwak

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
Ja też nie miałem problemu z obciążeniem w programach Kasperskyego , nawet gdy suwaki w ustawieniach dawałem na High , wyjątek wersja 7. 2009/2010/2011 hulała jak trza a komputer mam już dość leciwy, 2 gb ramu, 2 rdzeniowy Athlon 3800+ :) Coś w tym jest,że ludziom muli co mają mocne maszyny. Zdarzają się konflikty w oprogramowaniu, śmieci na dysku, wiry , problem z systemem itd. Ja dbam o komputer. Czyszczę rejestr , śmieci, wirów 0, często defragmentuje dysk , nie mam bajzlu, zbędnych procesów, usług . Nawet Gdata w wersji 2011 mi nie muliła. Kwestia należytego obchodzenia się z kompem. Zdaje sobie sprawę,że w pewnej części wymienione przeze mnie kwestie są przestrzegane i dalej muli, ale to pewnie mały odsetek. Głównie ludziom muli komp nie bez powodu , coś jest nie tak. Poczekajcie aż wyjdą Critical Fixy, powinno pomóc, program bd bardziej zoptymalizowany, wolny od różnorakich bugów. :)

Do góry