kaspersky Internet security 2012 za darmo for 90 days

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
System siwezy ..postawiony 3 dni temu..Win 7.. wiec nie ma mowy o syfie ...u wielu moich znajomych jest tak samo...Moze to wina ilosci danych na kompie?Cholercia to wie....Ja w kazym razie przy skanowaniu calego systemu mialem bardzo powane zamulenie.Co do dbania o system i kompa ...moze nie jestm super hiper dbaly o szczegoly ale syfu u mnie nie uswiadczysz.
Moze to wina 64 bit. systemu?Mniejsza o to ...ja podziekowalem Kasprowi , mi nie podpasowal i tyle.Jak bede mial kiedys lcki za darmola to napewno sie z kims podziele bo raczej nie bede go uzywal.

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
320
Miasto
Nagykutas
Używam Kaspra od wersji 2009 i nigdy nie było problemów, zresztą wśród znajomych też nie trafiłem akurat na kogoś kto byłby niezadowolony z niego.
Przy skanowaniu tylko chwilami lekko kompa przymula i poza tym jest nieodczuwalny.
Ochrona ustawiona na maxa, 3 GB RAM, Core2 Duo 1.66, codziennie CCleaner z CCEnhancer, w tygodniu konserwacja 1-kliknięciem TuneUp Utilities 2011 i defragmentacja dysku, czasami Revo Pro przelecę i nim też wszystko odinstalowuję oczywiście, no i ogólny porządek w kompie, czego nie używam i nie potrzebuję to precz, żadnych zbędnych śmieci.
Infekcji nigdy nie było, pasuje mi jego obsługa, wiem jasno gdzie, co i jak, cenowo jest OK i dlatego u mnie zostaje.

A

Anonymous

bizon napisał:
Używam Kaspra od wersji 2009 i nigdy nie było problemów, zresztą wśród znajomych też nie trafiłem akurat na kogoś kto byłby niezadowolony z niego.
Przy skanowaniu tylko chwilami lekko kompa przymula i poza tym jest nieodczuwalny.
Ochrona ustawiona na maxa, 3 GB RAM, Core2 Duo 1.66, codziennie CCleaner z CCEnhancer, w tygodniu konserwacja 1-kliknięciem TuneUp Utilities 2011 i defragmentacja dysku, czasami Revo Pro przelecę i nim też wszystko odinstalowuję oczywiście, no i ogólny porządek w kompie, czego nie używam i nie potrzebuję to precz, żadnych zbędnych śmieci.
Infekcji nigdy nie było, pasuje mi jego obsługa, wiem jasno gdzie, co i jak, cenowo jest OK i dlatego u mnie zostaje.
Bizon-nie żartuj sobie :dziwak Kasprzak czochra procesorek,nieraz przymula i jest zdecydowanie odczuwalny na tle AIS,ESS czy NIS-używałem ruska 3 lata (na żwawej maszynce) ;)

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
320
Miasto
Nagykutas
Hornet napisał:
Bizon-nie żartuj sobie :dziwak Kasprzak czochra procesorek,nieraz przymula i jest zdecydowanie odczuwalny na tle AIS,ESS czy NIS-używałem ruska 3 lata (na żwawej maszynce) ;)

Hornet, pożartować to możemy sobie przy browarze na zlocie. :dziwak
Poza tym, skoro używałeś aż 3 lata Kaspra to widocznie razem ze swoją żwawą maszynką lubiliście być czochrani. ;)
Gdybym miał jakieś anse do Ruska to możesz być pewny, że bym się nim nie męczył.
Każdy używa co mu pasuje, softu jest do wyboru, do koloru.

A

Anonymous

Chyba się Bizon nie zrozumieliśmy-Ty piszesz o swoich subiektywnych ocenach Kaspra a ja o swoich też-subiektywnych a obie nie muszą mieć nic wspólnego z prawdą obiektywną :dziwak

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
320
Miasto
Nagykutas
Chyba się Hornet nie zrozumiałeś. Zaiste piszesz swoją subiektywną ocenę ale w formie jedynie słusznej. Mój subiektywizm natomiast, odnosił się do jednego konkretnego produktu, nie był żadnym porównaniem i nie wyrażał jego wyższości nad innymi tego typu programami.
Nie wiem do jakiej prawdy obiektywnej dążysz i prawdę mówiąc mało mnie to obchodzi, ale fakty są takie, że skoro program spełnia swoje założone zadania i znajduje wielu nabywców, to obiektywnie należy go uznać za dobry. Zatem reasumując, mój subiektywizm był obiektywny, natomiast Twój subiektywizm nie i dlatego rozumiem Twoje rozgoryczenie z tego powodu. :dziwak
Tyle w temacie. ;)

A

Anonymous

Bizon nie ma co się spinać i przeczyć zasadom logiki jak "subiektywizm może być obiektywny" ? I kto to może ocenić-skoro to nasza indywidualna ocena :) Grzecznie stwierdziłem,że Kasprzak jest przyciężki i to wszystko-skoro uważasz inaczej to znaczy,że nigdy go nie używałeś.
A co do rozgoryczenia to trafiłeś kulą w płot-nie używam antywirusów od roku-więc dlaczego miałbym odczuwać jakiś dyskomfort z powodu Kaspra czy innego antyvirka :??

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
320
Miasto
Nagykutas
Hornet, ja Ci piszę, że u mnie za oknem świeci słońce a Ty z uporem maniaka wkręcasz mi, że pada deszcz i że wcale okna nie mam.
Ty chłopaku chyba z PIS-u jesteś, przyznaj się.
Kasper obciąża komputer porównywalnie do konkurencyjnych pakietów. Poza tym u każdego komputer jest inny i dlatego poszczególne produkty mogą różnie na nich pracować. Dlatego u mnie jest OK a u Ciebie były podobno 3-letnie męki z Kasperskim.
Jeśli dalej tego nie rozumiesz, to się oflaguj, napisz transparent, "że to wina Tuska" i idź pod krzyż krzyczeć. :dziwak :dziwak :dziwak

A

Anonymous

Bizon-z PiS-u ? Ja nie wiem czy u mnie jest jakaś komórka PiS-u-jak Cię to interesuje to sprawdzę. Nadinterpretujesz moje wypowiedzi i dalej się spinasz,gdzie ja pisałem o "mękach" :??
Napisałem,że jest znacznie cięższy od najlżejszych i tego nie zanegujesz obojętnie czy jesteś - młody,wykształcony z dużego miasta :dziwak czy też jesteś spod krzyża.
A co do Tuska to zapraszam na Zieloną Wyspę posłuchasz sobie co tutaj mówią o tym sepleniącym tandeciarzu :dziwak
Chociaż widzę,że w Polsce też go "kochacie"

mb4uja.png

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30054
Miasto
Trololololo
Połączyłem tematy, to ta sama promocja.

Andy

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
64
Ok :) Nie ma sprawy, po prostu nie wiedziałem, że to ta sama promocja dlatego utworzyłem nowy temat.

Do góry