Eset NOD32 Antivirus za darmo

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Ze spolszczeniem poradziłem sobie w prosty sposób. Wyodrębniłem wszystkie pliki lang z pliku msi instalatora polskiej wersji , uruchomiłem komputer z płyty instalacyjnej Windows 7 wybierając opcje naprawy systemu. W wierszu poleceń wpisałem notepad i kliknąłem enter . W ten sposób uruchomiłem bardzo uniwersalne narzędzie jakim jest notatnik. W menu plik kliknąłem otwórz , a w opcjach ustawiłem wszystkie pliki. Teraz mając dostęp do wszystkich dysków i systemu i do wszystkich folderów i plików zmieniłem we właściwościach folderu Ecet prawa do folderu i plików przejmując je na własność. Następnie wkleiłem wszystkie pliki językowe polskiej wersji w miejsce wersji niemieckiej, są to pliki o tych samych nazwach. I mam polską wersję ważną rok...

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Paczka z plikami językowymi polskimi dla chętnych

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury
Używając niemieckiej proxy ściągnąłem oryginalną niemiecką instalkę do wersji 6. Podczas rejestracji wpisałem byle jaka nazwę użytkownika i kod który przyszedł na pocztę. Ważne aby podać podczas rejestracji podać prawdziwego maila na który przyszedł kodzik. Eset NOD32 pobrał aktualizacje i otrzymałem program na rok czasu. Następnie pobrałem polską wersje 7 i znów używając proxy zrobiłem nakładkę na 6. Teraz mam program po PL (7). Program się aktualizuje i wszystko hula.

luger

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
32
Miasto
Poznań
Ale kombinujecie. Najprościej ściągnąć ten niemiecki instalator z linka w wiadomości email, zainstalować i aktywować kodem. Potem na to instalujemy polską wersję ESET Antivirus 7 i jest. Sprawdziłem to na wirtualnym XP. Problem może być na Windows 8 bo nie wiadomo czy ta niemiecka wersja się zainstaluje, jest to wersja 6, niekompatybilna z tym systemem.

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
JcimWNt.png

Nieustraszonym pogromcom programów dedykuję. Dzięki Oxy i Dracula. :hi

sigma

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
luger napisał:
Ale kombinujecie. Najprościej ściągnąć ten niemiecki instalator z linka w wiadomości email, zainstalować i aktywować kodem. Potem na to instalujemy polską wersję ESET Antivirus 7 i jest. Sprawdziłem to na wirtualnym XP. Problem może być na Windows 8 bo nie wiadomo czy ta niemiecka wersja się zainstaluje, jest to wersja 6, niekompatybilna z tym systemem.
Na Win 7 poszło bez problemów - zgodnie z tym co napisałeś bez żadnych proxy itp bajerów :gracz

A

Anonymous

Widzę, że niektórzy z Was nie wiedzą dlaczego właściwie powinniśmy użyć w tym wypadku proxy więc, to napiszę...
W pierwszym poście jest napisane, aby użyć niemieckiego proxy, nie dlatego, że inaczej się nie da, tylko dlatego, że już wiele razy była sytuacja, że klucze osób z innych krajów niż z tego, którego dotyczyła promocja np po miesiącu były blokowane, dlatego właśnie najlepiej jest użyć proxy :)

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
AshampooS_nqpwqqw.jpg

AshampooS_nqpwqqq.jpg

a oto eksperyment z nakladka efekt widoczny na zdjeciu 1 :eek: wedlug niego antyirus jest aktywny i chroni system :p a wedlug monitu na dole i w ramce nie :scratch podobnie na zdjeciu nr 2 wiec kto ma racje dziwne ,ja tego juz nie rozkminie to tak nawiasem w kwestji ciekawostki :dziwak :dziwak

sigma

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Ola napisał:
Widzę, że niektórzy z Was nie wiedzą dlaczego właściwie powinniśmy użyć w tym wypadku proxy więc, to napiszę...
W pierwszym poście jest napisane, aby użyć niemieckiego proxy, nie dlatego, że inaczej się nie da, tylko dlatego, że już wiele razy była sytuacja, że klucze osób z innych krajów niż z tego, którego dotyczyła promocja np po miesiącu były blokowane, dlatego właśnie najlepiej jest użyć proxy :)
Ok poczekam miesiąc i w razie czego zainstaluje z innym kluczem - nie widzę sensu żeby robić sobie problem tam gdzie go nie ma. :wariat

fzug.png

lucsi

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Przechwyt_nqpshhe.PNG

Przechwyt_nqpsrhh.PNG

U mnie jest tak po instalacji niemieckiej wersji i aktywacji, a następnie instalacji polskiej wersji 7.

A

Anonymous

hmm, a do mnie od wczoraj nie doszła jeszcze nazwa użytkownika i hasło ;)) ale skoro u Was wszystko jest OK, to później chyba spróbuję ponownie

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury
Ola napisał:
hmm, a do mnie od wczoraj nie doszła jeszcze nazwa użytkownika i hasło ;)) ale skoro u Was wszystko jest OK, to później chyba spróbuję ponownie

Ola żadna nazwa użytkownika nie przychodzi na pocztę tylko sam kod. Podczas rejestracji wpisujesz wklepujesz dane jakie chcesz.

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Olu masz na myśli to?
Username:0092141827
Password: xrre5nfvsv
(przykład)
Przy niemieckiej 6-tce były dwie możliwości aktywacji. pierwsza przy pomocy kodu i emaila i druga z nazwą i hasłem. Chyba, że Cie nie zrozumiałem.
Oczywiście sam kodzik wystarczy. Jednak tak łatwo u mnie nie poszło, bo miałem ESS7 i po deinstalacji nie mogłem zainstalować niemieckiej 6-tki. Musiałem ściągać ESET Uninstaller i w trybie awaryjnym usuwać resztki z wierszu polecenia. Potem poszło i git. :ok

Do góry