Eset NOD32 Antivirus za darmo

A

Anonymous

Manila napisał:
Olu masz na myśli to?
Username:0092141827
Password: xrre5nfvsv
(przykład)
Przy niemieckiej 6-tce były dwie możliwości aktywacji. pierwsza przy pomocy kodu i emaila i druga z nazwą i hasłem. Chyba, że Cie nie zrozumiałem.
Oczywiście sam kodzik wystarczy. Jednak tak łatwo u mnie nie poszło, bo miałem ESS7 i po deinstalacji nie mogłem zainstalować niemieckiej 6-tki. Musiałem ściągać ESET Uninstaller i w trybie awaryjnym usuwać resztki z wierszu polecenia. Potem poszło i git. :ok

Tak, właśnie o to mi chodziło :)
Ale teraz już wszystko wiem, dziękuję wszystkim za pomoc

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Słuchajcie u mnie na XP instalacja przebiegła bez problemu,natomiast na laptopie z Win7 pod koniec instalacji wszystko się cofa,próbowałem już kilka razy i za każdym razem to samo.Co to może być za przyczyna?

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
senior38 napisał:
Słuchajcie u mnie na XP instalacja przebiegła bez problemu,natomiast na laptopie z Win7 pod koniec instalacji wszystko się cofa,próbowałem już kilka razy i za każdym razem to samo.Co to może być za przyczyna?

Miałeś kiedyś Eseta? Tak własnie u mnie się to odbywało. Cofanie instalacji. Rozwiązanie podałem powyżej.

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Pewnie żadnemu Niemcowi nie chciałoby się robić tak karkołomnych doświadczeń jakie my robimy,a sam słowacki producent nie przewidział , że program i klucze aktywacyjne dostaną się w ręce pomysłowych Polaków.
Jeśli czegoś nie da się zrobić ,zleć to komuś kto o tym nie wie , a on to zrobi...

Śnieżynka

Wygadany
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Polska
A co np wtedy kiedy będziemy przegrywać system?
Wtedy też będzie trzeba ściągać najpierw wersję niemiecką a później polską czy wystarczy już wtedy normalnie wpisać do programu byle jaką nazwę użytkownika i jako hasło kodzik, który dostaliśmy na maila?

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Śnieżynka napisał:
Wtedy też będzie trzeba ściągać najpierw wersję niemiecką a później polską czy wystarczy już wtedy normalnie wpisać do programu byle jaką nazwę użytkownika i jako hasło kodzik, który dostaliśmy na maila?

9P2oOjy.png

Tu pisze (o ile dobrze przetłumaczone), że kodu można użyć tylko raz i trzeba go aktywować do 2 czerwca.

sworoslaw

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Rybnik
Działa bez problemu z wersją 7 PL. Jedyne co trzeba zrobić, to wchodzimy na stronę (przez proxy DE najlepiej):

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
i tam wklepujemy potrzebne dane. Za chwilę przychodzi nam mejl z nazwą użytkownika i hasłem, którym aktywujemy pełną wersję naszego programu. Potem w aktualizacji ustawiamy proxy DE jakieś, i gra gitara :D

A

Anonymous

sworoslaw, dziękuję Ci bardzo, swoją drogą zwykła rejestracja licencji, to takie oczywiste, że ja osobiście nawet o tym nie pomyślałam, myślałam, że trzeba kombinować :D
a jak się okazuje najbardziej oczywista rzecz stała się najlepszym rozwiązaniem

Jeszcze raz dziękuję

andrzej65

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
16
Manila napisał:
Śnieżynka napisał:

9P2oOjy.png

Tu pisze (o ile dobrze przetłumaczone), że kodu można użyć tylko raz i trzeba go aktywować do 2 czerwca.

W otrzymanej poczcie jest:
Zur Freischaltung der Vollversion müssen Sie im nächsten Schritt den unten angegebenen Aktivierungs-Code in die Software eingeben. Dies kann entweder gleich bei der Installation oder später innerhalb der Software über Einstellungen/Produktaktivierung.../"Aktivierung mithilfe eines Aktivierungscodes" erfolgen.
Sie erhalten abschließend eine E-Mail mit Ihrem persönlichen Benutzernamen und Passwort. Bitte verwahren Sie diese Daten sicher, um im Falle einer notwendigen System-Neuinstallation Ihre NOD32-Lizenz reaktivieren zu können.

po tłumaczeniu:
Aby odblokować pełną wersję należy wprowadzić w następnym kroku poniżej kodu aktywacyjnego w oprogramowaniu. Może to być zarówno sam podczas instalacji lub później w oprogramowaniu poprzez aktywację Ustawienia / produktu ... / zrobić "aktywacji przy użyciu kodu aktywacyjnego".
Wreszcie, otrzymasz e-mail z osobistej nazwy użytkownika i hasła. Proszę zachować te informacje, aby w razie potrzeby ponownej instalacji systemu reaktywować NOD32 licencja. :ok

sworoslaw

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Rybnik
Na polskiej stronie nie przeszedł kod przy rejestracji, żeby dostać numer klienta i hasło. To jak wersja jest niemiecka, to uderzyłem na niemiecką stronę, i tam łyknęło to bez problemu :)

A

Anonymous

Wystarczy zainstalować Eset Smart Security 7

i aktywować nazwę użytkownika i Hasło .

Jeśli pojawia się błąd "Wprowadzony numer seryjny nie można znaleźć w naszym systemie" , a następnie zarejestruj się na kod aktywacyjny ESET INDIA

(za pomocą ESET Indian witryny, nie musisz podać swoje dane osobowe, takie jak adres Ulica, Miasto etc. ) .

ieovGLbRffuzn.jpg

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30936
Miasto
Trololololo
vixen1987 napisał:
Wystarczy zainstalować Eset Smart Security 7

i aktywować nazwę użytkownika i Hasło .

Jeśli pojawia się błąd "Wprowadzony numer seryjny nie można znaleźć w naszym systemie" , a następnie zarejestruj się na kod aktywacyjny ESET INDIA

(za pomocą ESET Indian witryny, nie musisz podać swoje dane osobowe, takie jak adres Ulica, Miasto etc. ) .

ieovGLbRffuzn.jpg

1.raczej Eset NOD32 Antivirus
2.koduj linki (poprawiłem)

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Swoją drogą to bardzo dziwne jak Słowacy nie lubią Polaków. Promocje na Eset były w Rosji, Hiszpanii, Niemczech, w Austrii i nawet w Korei i Wietnamie. Polscy internauci są olewani...mimo że Eset jest u nas bardzo popularny, czemu się nie dziwię bo to najmniej obciążający system program antywirusowy...
Niestety bardzo wiele osób korzysta z pirackich kopii ESET, a tego nie pochwalam:
pirat.JPG

Do góry