S
Skasowany użytkownik 6404
Koronawirus: Kolejna szczepionka jest już testowana na ludziach, tym razem w Niemczech
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
Tak krotko, rano znowu do pracy musze, przepraszam ze po lebkach.1. Wszystko, to bzdury paniczne.
2. Są płyny do naczyń z balsamem chroniącym ręce. Są takie mydła i szampony. Tak trzeba dbać, a nie odkażać się, aż skóra się łuszczy.
Jestem już stary, ale szkoda mi tych młodych, bo żyją w coraz bardziej sterylnych warunkach, wystawiają się na środowisko wirusów i nie stanowią przeszkody choćby dla wirusa grypy....
3. Durnoty nie dam sobie wmówić. ....
4. Dawniej była sławna hiszpanka. Mówiło się, że nadchodzi morowe powietrze. Nie było mieszania ludów jak dzisiaj. Wniosek z tego jest jeden - pandemia jest w powietrzu. Dostaje się na skórę, która w dzisiejszych czasach jest pozbawiona ochrony biologicznej. Skutki każdemu znane....
5.Poznaliście moją prawdę, która pozwala mi żyć.
1. Było mieszanie. Wojenne chociażby.Dawniej była sławna hiszpanka. Mówiło się, że nadchodzi morowe powietrze. Nie było mieszania ludów jak dzisiaj. Wniosek z tego jest jeden - pandemia jest w powietrzu. Dostaje się na skórę, która w dzisiejszych czasach jest pozbawiona ochrony biologicznej. Skutki każdemu znane.
Jest udowodnione, że wirusy żyją w wydychanym aerozolu. Gracz NBA zaraził dzieciaka podpisując mu piłkę. innego kontaktu nie było.
Zmywają naskórek, szorują, wysuszają skórę na twarzy, na głowach, używają perfum nadmiernie i właśnie ci padają jak ścięte dęby. taka moda nastała Barbie i Kena - a stulatki wychodzą z tej grypy. Nagonka polityków tylko powiększa zagrożenie. Sto lat temu nie było lekarstw. Ta grypa powoduje stan zapalny płuc, a gdy już rozwija się infekcja bakteryjna i płuca stają się niewydolne, a uczone głowy* twierdzą, że antybiotyki nie leczą tej właśnie grypy. Groza.
To może być hit nie tylko tej epidemii. Polacy stworzyli maseczkę, która zabija wirusy
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
A nie wiesz przypadkiem, kto wydychał ten "aerozol"? Piłka? Faktycznie groza....Jest udowodnione, że wirusy żyją w wydychanym aerozolu. Gracz NBA zaraził dzieciaka podpisując mu piłkę. innego kontaktu nie było.
Psujesz mi zabawe.. w nastepnej odpowiedzi mailem go zapytac o namiar na dealera a teraz chyba przepadloA nie wiesz przypadkiem, kto wydychał ten "aerozol"? Piłka? Faktycznie groza....