Czy ja wiem czy nie znajdzie? A ESET Nod nie jest lekki? Pytam bo dawno nie używałem go.Hornet napisał:...
Z pakietów nic lżejszego nie znajdziesz.
Eeee.. Lekki jest, to prawda,Hornet napisał:ESET jest lekki-ale ssie procesorek co w/w pakietach w ogóle nie występuje![]()
Akurat jest promocja na Webroot Internet Security Essentials, któy można aktualizować do Webroot SecureAnywhere EssentialsHornet napisał:...
Sprawa jest jasna : najlżejszy : Webroot SecureAnywhere ...
Czyli podczas użytkowania kompa/lapka z zainstalowanym ESET-em-CPU masz cały czas : O% ? Moje gratulacjewaderr73 napisał:Eeee.. Lekki jest, to prawda,Hornet napisał:ESET jest lekki-ale ssie procesorek co w/w pakietach w ogóle nie występuje![]()
ale nie ssie procka. U siebie tego nie widzę.
A jaki system ??guma77 napisał:Witam
Koledzy jako ze padly wszystkie znane mi lic.. AIS7 , prosze o porade jaki polecacie lekki zestaw podobny do AIS
![]()
pozdro All team![]()
Do jasnej ciasnej Marsellusiemarsellus napisał:BTW2.
Kurde niektórzy jarają się webrootem niczym najlepszymi panienkami, a ja jakoś nie widzę tej jego niespotykanie mega ekstra ochrony real timeodpalałem jakiś czas prawie codziennie po 20-40 sampli i wyłapywał 1,2 góra 3
![]()
Dlatego jest lekki, sumiennie ignoruje uruchomione procesy i nie wtrąca się w wątki .......marsellus napisał:odpalałem jakiś czas prawie codziennie po 20-40 sampli i wyłapywał 1,2 góra 3![]()
Odpalanie sampli-to nie jest wymiernik skuteczności antyvirka-ogarnijcie się trochęConti napisał:Dlatego jest lekki, sumiennie ignoruje uruchomione procesy i nie wtrąca się w wątki .......marsellus napisał:odpalałem jakiś czas prawie codziennie po 20-40 sampli i wyłapywał 1,2 góra 3![]()
Symantec też jest lekki, sumiennie kasuje wszystko co mu się nie podoba, nie wnikając w to czy szkodliwe toto czy nie ....
![]()
A co bez Eseta masz 0% ?Hornet napisał:Czyli podczas użytkowania kompa/lapka z zainstalowanym ESET-em-CPU masz cały czas : O% ? Moje gratulacjewaderr73 napisał:Eeee.. Lekki jest, to prawda,Hornet napisał:ESET jest lekki-ale ssie procesorek co w/w pakietach w ogóle nie występuje![]()
ale nie ssie procka. U siebie tego nie widzę.
![]()