9jkxcDU533
Wygadany
- Reakcje/Polubienia
- 4
Pytanie jak w tytule : system Windows7 (32 bity).Czy istnieje taka opcja?Może trzeba całkowicie odinstalować program?w trybie awaryjnym?.Proszę o pomoc.
Usuń urządzenie zPytanie jak w tytule : system Windows7 (32 bity).Czy istnieje taka opcja?Może trzeba całkowicie odinstalować program?w trybie awaryjnym?.Proszę o pomoc.
Jeśli masz ustawione - tylko lokalne - to nie masz zarządzania zdalnego, nawet gdybyś w programie ustawił zdalne zarządzanie to i tak musisz dodać urządzenie tutajDziekuję za podpowiedź,mam ustawione na połączenie "tylko lokalne".Chciałbym się pozbyć zarządzania zdalnego ponieważ mam tylko jeden komputer i żadnych innych urządzeń.Nie mam zaufania do zdalnych urządzeń.Proszę o podpowiedź czy deinstalację Emsisoft Anti-Malware robi się w trybie awaryjnym?Przepraszam,że zawracam głowę ale nie znam zupełnie języka angielskiego używam translatora.
Usunąć Emsisoft możesz zarówno normalnie jak i w trybie awaryjnym, ważne żebyś nie usuwał Emsisoft przez jakiś program typu Revo Uninstaller itp.
Revo i inne usuwacze też mają taką opcję (domyślna)Przez Total Uninstall można bo posiada opcję "Najpierw użyj deinstalatora programu". A potem usuwa ewentualne resztki![]()
Posiada wbudowany i usuwając przez - programy i funkcje dodaj/usuń - z niego skorzystałeśEmsisoft Anti-Malware nie posiada własnego deinstalatora. Deinstalacji dokonałem z panelu Win7 programy i funkcje dodaj/usuń ale na pewno pozostały ukryte ślady programu.
Emsiclean skanuje komputer w poszukiwaniu wszelkich plików, które mogły zostać pozostawione po odinstalowaniu, i zaoferuje opcję ich usunięcia.
Jak chcesz skasować konto:Dopiero teraz doszukałem się tego narzędzia "Emsiclean"
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Są tam dwa deinstalatory również Emsiclean32.exe . Poszło gładko zostały usunięte resztki.Dalej jest problem z usunięciem konta w Emsisoft Anti-Malware lub zmianą adresu e-mail co pozwoli na rozłączenie zdalnego zarządzania w chmurze z programem na komputerze.Istnieje duże prawdopodobieństwo wycieku danych.Serwer chyba znajduje się w Nowej Zelandii czyli po za UE i producenta nie obowiązują przepisy RODO.
Skoro skasowałeś emsisoft z kompa to o jakim zdalnym zarządzaniu piszeszYou may cancel your Account at any time by sending an email to us at support@emsisoft.com. We reserve the right to and may delete User Content from the Services within twenty four (24) hours upon cancellation or termination of the Terms. This information cannot be recovered once your Account is canceled or terminated