dobry lekki pakiet zabezpieczajacy -- jaki ?

A

Anonymous

waderr73 napisał:
waderr73 napisał:
Hornet napisał:
ESET jest lekki-ale ssie procesorek co w/w pakietach w ogóle nie występuje :)
Eeee.. Lekki jest, to prawda, :jezyk ale nie ssie procka. U siebie tego nie widzę.
A co bez Eseta masz 0% ? :dziwak
Chyba się nie rozumiemy.
Wiadomo, że jak odpalisz jakiś program do zużycie proca skacze z 0% do iluś tam. Przy pulpicie mam 0%
Dziad swoje a baba swoje...faktycznie się nie rozumiemy...ESET szarpie prockiem ( np.podczas korzystania z przeglądarki) a taki NIS nie...czy teraz moja wypowiedź jest bardziej transparentna :klawik. ?

alco

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
648
Przyznam że ESET SMART u mnie na starym złomie spisuje się bardzo dobrze. A używałem już pare. Wszystko na ten temat. :piwko

A

Anonymous

Chłopcy-czytać ze zrozumieniem :ok.Przecież nie napisałem,że "ESET nie sprawuje się dobrze" tylko "w porównaniu np.z Webrootem czy NIS-em obciąża bardziej CPU" :wariat

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114
guma77 napisał:
Witam
Koledzy jako ze padly wszystkie znane mi lic.. AIS7 , prosze o porade jaki polecacie lekki zestaw podobny do AIS
:piwko

pozdro All team :ok

Napisz jaki system operacyjny masz zainstalowany (32/64bit?), to musi być klasyczny pakiet zab. , czy może być to trochę inny (ale skuteczny) soft ?

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30010
Miasto
Trololololo

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Witam !

A ja polecam Comodo Internet Security Premium , darmowy i fajny pakiecik używam od kilku miesięcy i jestem zadowolony.

:D

A

Anonymous

marsellus napisał:
Hornet napisał:
Odpalanie sampli-to nie jest wymiernik skuteczności antyvirka-ogarnijcie się trochę :wariat
A co jest wymiernikiem ??
A chociażby normalne korzystnie z neta :) nie każdy ściąga różnej maści cracki czy dopalacze i je uruchamia
OXY-Ale stare dziady z SB (chociażby Walter-właściciel WSI24 :wariat ) robią skuteczny mętlik w głowach młodzieży...Rydzyk nawet nie siedział w Maybachu-nie mówiąc o posiadaniu :szef :

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
hornet ..Rydzyk jeżdził kilka razy Maybachem...tylko że nie sam i nie swoim ...bo go nigdy nie miał.Woził go jakiś biznesmen-mocher :)

A

Anonymous

Securitas napisał:
hornet ..Rydzyk jeżdził kilka razy Maybachem...tylko że nie sam i nie swoim ...bo go nigdy nie miał.Woził go jakiś biznesmen-mocher :)
Securitas-widziałeś jak wsiadał do tego Maybacha ?? Czy tylko słyszałeś od jakiegoś POpaprańca :szydera ?
BTW.Moher-piszemy przez samo "h" :klawik.

A

Anonymous

Odlecieliśmy całkiem :dziwak kolega guma77-chciał coś lekkiego-podobnego do AIS...więc zapodałem dwa lekkie sofciki...bez drążenia tematu :gwizdek

Conti

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
76
Teraz mamy 6 m-cy NAV 2012 za darmo, nic tylko brać
do tego:
jeśli kolega ma viste lub 7 32 bit to SS free + FW systemowy
jeśli kolega ma viste lub 7 x64 to FW systemowy
jeśli ma winXP to SS free + private firewall lub tiny firewall

guma77

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
85
witam
koledzy dziekuje za odp :dziękuję
mam w7 x64
mialem ais6 po nim avg is 2012
w tej chwili tz. 3 dni temu zainstalowalem darmowy i testuje rising internet security (jak ktos zna niech napisze cos o tym pakiecie, moge podeslac program jak cos , ma licencje free w sobie )
mysle jeszcze nad werbot antywirus lub ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall

pozdro

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
guma77 napisał:
mysle jeszcze nad werbot antywirus lub ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall

pozdro
Oj Webroot! :chory Nie chcę w żadnym przypadku kogoś odstraszać, bo nie posiadam odpowiedniego doświadczenia z tym programem, ale już przy najprostszym mikro teście z niebezpiecznika wpuścił mi połowę. To już lepiej mi blokował Windows Defender z zaporą. Pewnie to jednak żadne wnioski, ale gdyby nie to, że mało obciąża system, to pewnie bym się zastanowił czy odinstalować.

Do góry