CyberGhost VPN Classic za darmo

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
remool napisał:
...lepiej nie używać ich w " poważnych " sprawach
Zgadza się. Niedawno opisałem tu dziwne zdarzenie jakie mnie spotkało przy okazji korzystania parę razy z CG na pewnej stronie https (przez nieuwagę nie wyłaczałem tego VPN-u)

A

Anonymous

Zrobiłem formacik i po zainstalowaniu CyberGhosta i próbie nawiązania połączenia z jakimkolwiek z serwerów wyskakuje mi :( :

V13D8.png

Może ktoś miał podobnego zonka ?

pkolasa

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
8
Hornet,
To wydaje się być jakiś błąd programu. Jak zainstalowałem Ósemkę, to też mi takim sypało z początku. Spróbuj założyć inne konto na koszmail i zobacz czy po zalogowaniu na inne też tak będzie (ja tak miałem jak nie odblokowałem skojarzenia z komputerem). Jeśli Ci zadziała, usuń skojarzenia tutaj:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
i powinno śmigać. A jak nie ruszy, to może problem z nieprawidłowo zainstalowanym sterownikiem VPN? W folderze instalacji CyberGhosta powinieneś mieć taki program:

Jeśli jest, uruchom go i wybierz Uninstall all. Potem go zamknij i w Menedżerze urządzeń upewnij się, że wywaliło wszystkie karty sieciowe (on instaluje te zaczynające się na TAP). Powinny generalnie zostać tylko Twoje fizyczne sieciówki, wygląda to co masz na XP, więc nic dodatkowego Windows nie powinien był tu dodawać. Potem odinstaluj ten CG normalną drogą i zainstaluj go ponownie.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30884
Miasto
Trololololo
pkolasa napisał:
Hornet,
To wydaje się być jakiś błąd programu. Jak zainstalowałem Ósemkę, to też mi takim sypało z początku. Spróbuj założyć inne konto na koszmail i zobacz czy po zalogowaniu na inne też tak będzie (ja tak miałem jak nie odblokowałem skojarzenia z komputerem). Jeśli Ci zadziała, usuń skojarzenia tutaj:

i powinno śmigać. A jak nie ruszy, to może problem z nieprawidłowo zainstalowanym sterownikiem VPN? W folderze instalacji CyberGhosta powinieneś mieć taki program:

Jeśli jest, uruchom go i wybierz Uninstall all. Potem go zamknij i w Menedżerze urządzeń upewnij się, że wywaliło wszystkie karty sieciowe (on instaluje te zaczynające się na TAP). Powinny generalnie zostać tylko Twoje fizyczne sieciówki, wygląda to co masz na XP, więc nic dodatkowego Windows nie powinien był tu dodawać. Potem odinstaluj ten CG normalną drogą i zainstaluj go ponownie.

więc pewnie u rene też by to rozwiązało problem
rene1983 napisał:
problem jest z połączeniem się z siecią vpn program normalnie się uruchamia tylko nie mogę nawiązać połączenia
mwsnap004o.png

pkolasa

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
8
Hornet napisał:
:ok...pomogło...Bardzo Dziękuję :dziękuję
Nie ma sprawy :piwko
Ale które pomogło? Bo druga metoda jest radykalna, na koniec, jak nic innego nie działa...

Zdzisław

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Dziękuje, miałem dokładnie taki sam komunikat o błędzie, u mnie pomogło to co radziliście. Wystarczyło tylko "odwiązać komputer od konta" tak jak radzili koledzy. Potem po włączeniu programu ponownie autoryzowałem komputer i śmiaga aż miło. Samego programu nie musiałem przeinstalowywać. Ja mam Windows 7 64bity, więc ten błąd okazuje się nie występuje tylko na 8, ale i na innych windowsach.

Tadek 47

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Jest sprawa (pytanie) do Manila, przy okazji promocji Cyber Ghost - tu ukłony dla Oxygen Thieff - napisałeś coś takiego, że gdy nie wyłączałeś VPN-u na jakichś stronach, to były jakieś kłopoty czy problemy (nie pamiętam dosłownie) a ponieważ lepiej wiedzieć niż nie, to proszę o rozwinięci tematu, bo może to ważne i nie wszyscy o tym wiedzą.

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
Sorry, za odgrzebanie tematu, ale zauważyłem u mnie w programie ,że 20 Gb transferu miesięcznego Premium zmieniło się na Nieograniczony ruch :dziwak Nic mi nie pobiera transferu, tez tak macie czy program zwariował ? W końcu promocja była na rok z 20 Gb transferem miesięcznie. W sumie zmiany na plus dla mnie :klawik.

daniel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
hehe a transffer free wynosi bagatela 1000 GB :suuper ciekawe jak długo

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
Fakt, transfer za free też znacznie zwiększony delikatnie mówiąc, dziwne,że taki błąd u nich i jeszcze się nie zorientowali, strata dla nich, nic, trzeba korzystać ile wlezie ! :D

Do góry