CyberGhost VPN Classic za darmo

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Mam tak samo jak Likwis
Trzeba torrenta odpalić na maxa :D

marek7001

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
45
Miasto
Ostrołęka
Panowie a mi wywala coś takiego

Przechwytywanie.JPG

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30883
Miasto
Trololololo
A

Anonymous

Widzę powszechną radość :hippie To teraz zamiast bryknąć się do EMPIK-u możecie ssać na potęgę :szydera

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Zanim się rozbrykacie z tą "anonimowością", to sobie ją sprawdźcie tu:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Myślę, że co niektórym zrzednie mina :yhy

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Zanim się rozbrykacie z tą "anonimowością", to sobie ją sprawdźcie tu:

Kod: Zaznacz wszystko

Myślę, że co niektórym zrzednie mina :yhy
Nikt nie mówi że CG oferuje 100% anonimowości , nawet jak ukryjemy swoje IP to zostaje jeszcze odcisk naszej przeglądarki

który może nas pięknie wydać Z tego co pamiętam CG używa NAT`u do współdzielenia adresów IP i dojście kto w danej chwili co oglądał jest bardzo trudne ( chwalą się że nawet oni nie maja możliwości tego sprawdzić ) ...ale to są tylko słowa , słowa :Stop
BTW mój odcisk przeglądarki bez żadnego VPN`a
bYvGq.jpg

Dużo tego nie ma i nic sie nie zgadza :D Niektóre fałszywe dane wymazałem bo zmieniam je co parę dni lub godzin także wiadomo ...dyskrecja :sarkazm

vonz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
8
Co odcisków przeglądarki to onegdaj był w promo sofcik pt AntiBrowserSpy
i on posiada takowąż funkcję:
8fsuG.jpg

I toto działa.

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
I toto działa.
Działa ?? :klawik.
Czysty świeżo zainstalowany lis na mojej starszej nie używanej wersji windy bez żadnych modyfikacji identyfikuje sie tak

vci73.jpg

Czyli mnóstwo informacji ( 20,33 identyfikujące bity ) co sprawia ze lis jest charakterystyczny jak 1 na 1,5 miliona ( nie widać tego bo fotkę mi obcięło :dziwak )

Po odpaleniu programu AntiBrowserSpy i włączeniu funkcji stealth browser a także ustawieniu wszystkiego na zielono lis identyfikuje sie tak
ETaXi.jpg

Czyli jeszcze więcej rozpoznawalnych danych ( 21,33 identyfikujące bity ) i lis charakterystyczny jak 1 na 2,6 miliona
Na czym polega więc zmiana odcisku palca przeglądarki którą oferuje AntiBrowserSpy ...tylko na zmianie unikatowego ID przeglądarki ( widac to w testach na jondo )...cała reszta pozostaje bez zmian ...co więcej ...unikatowa charakterystyka lisa jeszcze bardziej wzrasta , oczywiści na naszą niekorzyść

Czysty lis bez żadnych modyfikacji
8SRKe.jpg

Lis pod AntiBrowserSpy
MOSpD.jpg

I znowu gorzej :co jest?
Wniosek ....albo ja coś powaliłem albo ten cały AntiBrowserSpy nadaje się do .... :dziwak
Jak pokazałem w poprzednim poście można osiągnąć nieporównywalnie lepsze wyniki zmieniając kilka wpisów w about:config i instalując odpowiednią wtyczkę ( 14 bity a to co ujawnia i tak nieprawdziwe ) ...oczywiści wyniki te można z powodzeniem jeszcze zmniejszyć ...ale to zupełnie inna historia :dziękuję

Do góry