CyberGhost VPN Classic za darmo

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
Mi w programie pisze ,że aktywacja była o 10:31, a w program keya wpisałem po tej godzinie , więc wychodzi,że od momentu aktywacji linka w emialu , chyba,że im godziny też inaczej liczą :dziwak Jak aktywowałem licke o 10:31 a parę minut później pisze,że zostało 11 miesięcy to dość dziwne. Powinno pisać chociaż 364 dni jak liczą dni pełne co do minuty( jak nie chcą 365, nie licząc przystępnych ) a tu obniżyli do 11 miesięcy, a zaokrąglając do miesięcy powinno być 12 , bo większa połowa miecha nie minęła, nawet :klawik. 5 min. Jak im się godziny zgadzają to wychodzi od aktywacji linka , bo aktywowałem później niż 10:31 w program , chyba,że u nich 10:31 na ich koncie jest jak u mnie realnie późniejsza chwila czyli. np. parę minut później, ciężko wyczuć :jezyk Po 2 to jest promo więc większa szansa,że liczą od momentu generacji klucza niż jak kupisz od nich, wtedy możesz kiedy chcesz( tak robi większość producentów).

lanzone

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
No udało się załapać. Dzięki za informacje. :piwko

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Poszło OK :ok Wielkie Dzięki Oxy za info o tym programiku. Właśnie czekałem na coś takiego. Pierwsze wrażenie jest takie, że ta promocja jest dużo lepsza od tej z PCFormatu. Co rok, to nie pół roku. Poza tym, 20 MB miesięcznie, a nie 10 jak w tamtej, no lista serwerów jest bardziej zróżnicowana. Jesteście tu jak najlepsza wywiadownia. Gdyby nie ta strona nie wiedziałbym o np. 75% rabacie na Revo Pro. :hi

Andy

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
64
Manila napisał:
...Jesteście tu jak najlepsza wywiadownia. Gdyby nie ta strona nie wiedziałbym o np. 75% rabacie na Revo Pro. :hi
Zawsze do usług :hi :szef

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Czeski błąd. Jasne że GB. No w każdym razie mogę już z kompa wywalić Hotspot Shield.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30889
Miasto
Trololololo
Please note, that you can't activate more than one subscription at a time. If an old subscription is still valid, a new one would overwrite it and you might loose any residual days. So, if you bought a new subscription, wait until your old one is running out. (Don't worry about time, your new subscription has no expiration date and can even be activated ten years from now.)
Kupne licki można sobie składować bo nie tracą terminu ważności, ciekawe jak jest z tymi promocyjnymi.

rene1983

Wygadany
Reakcje/Polubienia
5
problem jest z połączeniem się z siecią vpn program normalnie się uruchamia tylko nie mogę nawiązać połączenia
mwsnap004o.png

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30889
Miasto
Trololololo
system vista /7 widzę, a z jakimi uprawnieniami uruchamiasz tego cyberghosta ? może tu tkwi problem

vonz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
8
rene1983 napisał:
normalnie się uruchamia tylko nie mogę nawiązać połączenia
Też miałem takie problemy kilka razy ,i przesiadłem się na SecurityKISS Tunnel Premium 50GB/m-c
Ostatno było promo w pazdzierniku na Tipradar

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Przez pół roku miałem kilka razy kłopoty z tym programem. Wywalało mi komunikat o niemożności połączenia z serwerem. Przez tydzień nie wiedziałem co jest grane (pisałem do ich supportu). Dopiero na ich forum wyczytałem, że chodzi o sterownik (Driver Changer) , który trzeba zaktualizować. Do czasu jak nie było aktualizacji tego programu, to chodził b.dobrze, a potem co jakiś czas blokowało mi program i musiałem aktualizować ten sterownik. Ty masz pewnie inny problem. SecurityKiss faktycznie wydaje się bardziej przyjazny, no ale nie wiedziałem o tej promocji na TR.

tedii

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
5
Nawiązując do wypowiedzi powyżej - ja również miałem spore problemy z tym programem po jednej z aktualizacji w tym roku :pala . W moim przypadku pomogło wywalenie preinstalowanego na Sony Vaio systemu Windows 7 64 bit i zainstalowanie "czystego". Teraz CG śmiga bezproblemowo i dobrze bo lubię tego VPNa.

pozdrawiam
t.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30889
Miasto
Trololololo
vonz napisał:
rene1983 napisał:
normalnie się uruchamia tylko nie mogę nawiązać połączenia
Też miałem takie problemy kilka razy ,i przesiadłem się na SecurityKISS Tunnel Premium 50GB/m-c
Ostatno było promo w pazdzierniku na Tipradar

I tańszy jest SecurityKiss, dla przykładu najbardziej wypasiony plan (Emerald) kosztuje 90 euro a za rok.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
W CB za roczek na najbardziej wypasiony plan 120 Euro

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Porównanie CyberGhosta vs SecurityKiss

CB plan Classic
69.99 USD za 12 mieśków (20GB miesięcznie)

SK
Plan ekonomiczny.
31 USD za 12 mieśków (20GB miesięcznie)

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Wie ktoś jaka jest siła SK ?Czy po logach trafia od razu czy oferują coś więcej ? ...Gdzieś czytałem że CG wykorzystuje ( już nie pamiętam dokładnie ) nat i szyfrowanie także nawet oni maja ograniczone możliwość trafienia po logach do Kowalskiego ...oczywiście jest to możliwe ale bardzo kosztowne i długotrwałe i nie zawsze daje oczekiwane efekty ...no ale z drugiej strony są to zamknięte softy i mogą zawierać różne niespodzianki także lepiej nie używać ich w " poważnych " sprawach ( wspominałem już kiedyś o podobnym anonimizerze JonDo w którym znaleziono Backdoor`a )

Do góry