Co nam gra w duszy, czego aktualnie słuchasz ?

pstrykoff

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
880
Cancelling, klonowane postawy w ramach systemu, odwracanie wektorów wartości społecznych. No i zabawa w berka z systemem będąc zarazem jego beneficjentem, yeeaahh.... Czyli trzymamy rękę na pulsie, tak się przynajmniej wydaje chłopakom z RATM i mi, w "naiwności" ich (lecz za odpowiednią kwotę) i swojej, lecz przynajmniej to wszystko przy odpowiednim brzmieniu.
Rage Against The Machine - Testify

Rage Against The Machine - Killing In the Name

Rage Against The Machine - Sleep Now in the Fire

Klip z przesłaniem (hm..) o chciwości Amerykanów, niewolnictwu i polityce wojennej i to wszystko w anturażu koszulek z napisem CCCP oraz majaczącego w tle Che, a w reżyserii "faktografa" (ha, ha..) Michaela Moore'a. Ta cała sytuacja przypomina mi trochę słowa Oriany Fallaci: "Kiedy pomyślisz na przykład, że taki pijak jak Jelcyn był Carem, a taki ignorant jak Wałęsa symbolem wolności, to nogi uginają się pod człowiekiem."

Rage Against The Machine, muza mojej młodości, i przede wszystkim muza.

Ostatnia edycja:

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Hot16challenge to wyzwanie polegające na nagraniu 16 wersów i nominowaniu kolejnych osób do akcji, które mają stworzyć swój kawałek w 72 godziny. Druga edycja legendarnej rapowanej akcji to nie tylko nagrywanie muzyki, ale również pomoc w walce z koronawirusem. Wraz z #hot16challenge2 ruszyła zbiórka - “Beef z koronawirusem #hot16challenge” dla Siepomaga.pl. Zarówno nominowani jak i fani mogą wpłacać pieniądze na pomoc pracownikom służby zdrowia w walce z Koronawirusem. Zbiórka dostępna jest pod adresem:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
. Całą akcję można śledzić na stronie hot16challenge.network.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

BARANOVSKI - #hot16challenge2 (chociaż tysiąc razy tyle hajsu poszło w ubikację... :kwiczy2)

Maria Peszek (feat. Jan Peszek) #hot16challenge2 (za dużo butelek odkłada się w ciele, trzeba się będzie kur.. odchudzić, w budynku na Wiejskiej śmierdzi nieszczęściem... :kwiczy2)

Artur Andrus #Hot16Challenge2 (będę siedział u fryzjera 8 godzin... :kwiczy2)

Paweł Domagała #hot16challenge2

Dawid Podsiadło #hot16challenge2

JedenOsiemL - #HOT16CHALLENGE2

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Orkiestra online #wdomuzagrane - "Co mi Panie dasz"

Jeszcze w zielone gramy - Zespół i Przyjaciele Teatru Ateneum

MIUOSH | SMOLIK | NOSPR - Tramwaje i gwiazdy feat. Kasia Nosowska

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Już nie będzie, jak dawniej... Chyba że w innej radiowej stacji...

ABC - The Look Of Love

Harold Faltermeyer - Axel F

Talk Talk - Life's What You Make It

Candy Dulfer & David A. Stewart - Lily Was Here

Piano Fantasia Song for Denise

YELLO - She's got a gun

Do góry