Auslogics Disk Defrag Pro 4.0 za darmo

A

Anonymous

krakowiak25 napisał:
jak wybrac tą promocje na disk defrag? bo ja mam KISa 2012

Bo promocja na Auslogics Disk Defrag Pro 4.0 zacznie się 13 lutego 2012 o 00:59, jest to napisane zarówno w tym temacie jak i na podanej stronie, po prawo w "Next Promo"

rafalp86

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
457
Czyli na pewno z proxy trza będzie skorzystać :) A kto konto utworzył wcześniej to działa :jezyk

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29964
Miasto
Trololololo
rafalp86 napisał:
Czyli na pewno z proxy trza będzie skorzystać :) A kto konto utworzył wcześniej to działa :jezyk

a skąd niby to wiesz że z proxy trzeba będzie skorzystać ?? .Moja Czarna Kula twierdzi inaczej :szydera

vonz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Nigdy na tej stronie nie korzystałem z proxy :francuz

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29964
Miasto
Trololololo
W sumie Acronis był tam tylko chyba z ograniczeniami, reszta git dla all.Sam skorzystam z tego defragmentatora, porównam sobie do Ultimate Defrag :wariat

A

Anonymous

OXYGEN THIEF napisał:
W sumie Acronis był tam tylko chyba z ograniczeniami, reszta git dla all.Sam skorzystam z tego defragmentatora, porównam sobie do Ultimate Defrag :wariat

W takim razie mam do Ciebie prośbę, daj nam znać jaki będzie wynik porównania ok? :)

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29964
Miasto
Trololololo
ok :szef

rafalp86

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
457
OXYGEN THIEF napisał:
rafalp86 napisał:

a skąd niby to wiesz że z proxy trzeba będzie skorzystać ?? .Moja Czarna Kula twierdzi inaczej :szydera

Tak tylko przypuszczam. Może się mylę :scratch

rafalp86

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
457
No rzeczywiście mój błąd :nea Ale później po 23:53:24 następna promocja Laplink PCmover Express v6 dają za free na tej samej stronie :dziwak

rafalp86

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
457
Oto link co podał kolega "vonz"

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Jeśli posiadasz już login w Download Crew to logujesz się na konto i pobierasz program :jezyk Jeśli nie masz konta musisz je utworzyć :)

Do góry