Auslogics Disk Defrag Pro 4.0 za darmo

Char

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Auslogics Disk Defrag Pro 4.0 będzie za darmo tylko dla 50 userów, a nie dla wszystkich! :bardzo zły :pala
We're giving away 50 licenses of Auslogics Disk Defrag Pro 4, worth $1500 in total!
(prawy górny róg strony) i ciut niżej
Note that this is a ballot-style competition where you can win one of fifty Auslogics Disk Defrag Pro 4 serial codes. You'll need to login to apply for a serial code. More information below after you have logged in to the system.
Zasady konkursu:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Jakby dawali ten program za darmo to by musiał być specjalny instalator, niestety taki nie jest :płacz

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29972
Miasto
Trololololo
Jednym słowem przywalili w ...... :dziwak

rafalp86

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
457
A niech to pobrałem program ale żeby zobaczyć niżej co jest napisane to nie zajrzałem :eek: a tym kluczyk był cholera :dziwak

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29972
Miasto
Trololololo
rafalp86 napisał:
A niech to pobrałem program ale żeby zobaczyć niżej co jest napisane to nie zajrzałem :eek: a tym kluczyk był cholera :dziwak
Your Serial Code

You have entered the ballot, and can only enter once, we'll notify you if you are a winner, after promo expires. Alternatively, check "My Downloads", 48 hours after entering, to see if you were successful!

A

Anonymous

Zainstalował już ktoś ten sofcik ? Jeśli tak-to proszę skrobnąć czy coś trzeba zmieniać w ustawieniach i jak wypada na tle konkurencji ?
Dzięx :)

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Zasady są takie , 50 osób dostanie klucz ale trzeba też dać komentarz tam troszkę niżej , najlepiej że soft jest de best i czekać , bo przy rejestracji podaliśmy maila na niego jeżeli będziemy mieli szczęście w 48 godzin spłynie kluczyk.
Program można zainstalować na 3 PC na roczek.

Może się uda :)

A

Anonymous

Działa szybciej od UlitmateDefrag 3,ma więcej opcji od niego.Zostawię go próbnie na parę miechów :szef

Char

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Zasady są takie , 50 osób dostanie klucz ale trzeba też dać komentarz tam troszkę niżej
@Tadek59, w którym miejscu wyczytałeś, że trzeba napisać komentarz :scratch ??

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29972
Miasto
Trololololo
Ja tam nic takiego nie wyczytałem....

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Witam !

Po kliknięciu tam na dole mamy na czerwono info /wolno to zrobić tylko raz / o tym że 48 godzin że losowo wybiorą tych 50 osób itp , itd.
Tyle tylko ze jak oni to zrobią ? owszem , kiedy się rejestrowaliśmy podaliśmy maila , mogliśmy się dzięki temu zalogować a jak oni poznają kto jest kto oxy ?
Tam poniżej jest User Comments i czy podasz imię czy swój nick , który użyty był przy rejestracji używamy tego do tego aby napisać i zostawić po sobie ślad w postaci komentarza , tak mi się na logikę wydaje!
Wtedy , będą wiedzieli że to był Tadeusz , Ola , Dave , Klaus itd, itp.
:scratch
Link :

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29972
Miasto
Trololololo
To enter the competition, simply press Get Serial Code below and this will enter your details in to the system. The system will randomly select the winners from ALL entries (so it doesn't matter when you enter, or how many times) within 24 hours after the promotion expires.

You will be notified by email whether you have won or not. You will also be able to get your winning serial code by logging in and going to "My Downloads" on this page, where you will see both your code and your download link. If you haven't won, sadly you won't see a serial code in "My Downloads".

Please do not contact us directly about whether we can send you a code or, after 48 hours, if you haven't won a code. We will post a snapshot of winners (protecting each winners identity) as a comment, on this page, 48 hours after the promotion expires.

Good luck!

Nie trzeba pisać żadnego komentarza, aby wzięli cię pod uwagę w losowanku wystarczy kliknąć Enter Ballot

Szansa na wygranie trochę większe niż w totka ( jak ktoś gra, ja niet )

Char

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
@Tadek59, po tym jak kliknąłeś "Get serial code" ich system przyjął twoje zgłoszenie czyli "entry" - nie jest wymagane pisanie komentarza. System rozpozna Cię albo po loginie/adresie mailowym albo po IP. Ma nadzieję, że nie przefiltrują adresów po krajach przed losowaniem, bo nie użyłem proxy !!

Szefu chyba nie uważa, że będzie ~14mln. zgłoszeń;)

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
OXYGEN THIEF napisał:
To enter the competition, simply press Get Serial Code below and this will enter your details in to the system. The system will randomly select the winners from ALL entries (so it doesn't matter when you enter, or how many times) within 24 hours after the promotion expires.

You will be notified by email whether you have won or not. You will also be able to get your winning serial code by logging in and going to "My Downloads" on this page, where you will see both your code and your download link. If you haven't won, sadly you won't see a serial code in "My Downloads".

Please do not contact us directly about whether we can send you a code or, after 48 hours, if you haven't won a code. We will post a snapshot of winners (protecting each winners identity) as a comment, on this page, 48 hours after the promotion expires.

Good luck!

Nie trzeba pisać żadnego komentarza, aby wzięli cię pod uwagę w losowanku wystarczy kliknąć Enter Ballot

Szansa na wygranie trochę większe niż w totka ( jak ktoś gra, ja niet )

OKAY !
Dzięki Oxy
No powiedzmy sobie że byłem trochę nadgorliwy , ale lepiej zrobić więcej niż mniej ? a może nie ?
:dziwak

Do góry