Minimum System RequirementsUdało się komuś zainstalować tą instalkę na XP? Pokazuje mi komunikat o niezgodności z wersją windy (po niemiecku oczywiście).
Mnie się udało w wersji 64 bit. Miałem zainstalowany ZPS 18 free. Zainstalowałem na to wersję z CHIP'a, zarejestrowałem i zamknąłem. Następnie w katologu programu Photo Studio 18/Program64 odszukałem i usunąłem plik: zpsres.GER.dll. Po powtórnym uruchomieniu program jest po angielsku. Dostałem też komunikat o pomyślnym odblokowaniu wersji PRO. Należy pamiętać, że aby korzystać z programu trzeba być zalogowany do własnego konta na Zoner. Jezeli pomogłem to się cieszę. Pzdr.czy da się zmienić język na angielski? albo jeszcze lepiej na polski?
usunąłem i program się nie uruchamia; szkoda...
dziękuję za wsparcie...
a masz w tym katalogu Program64 plik zpsresUS.dll? bo ja nie mam, i to chyba jest powodem braku uruchamiania programu po usunięciu zpsres.GER.dll... dodam, że zmiana nazwy nic nie daje![]()
usunąłem i program się nie uruchamia; szkoda...
dziękuję za wsparcie...
a masz w tym katalogu Program64 plik zpsresUS.dll? bo ja nie mam, i to chyba jest powodem braku uruchamiania programu po usunięciu zpsres.GER.dll... dodam, że zmiana nazwy nic nie daje![]()
( german installer and giveaway, trick to get english interface )