WW11222

Wygadany
Reakcje/Polubienia
4
Udało się komuś zainstalować tą instalkę na XP? Pokazuje mi komunikat o niezgodności z wersją windy (po niemiecku oczywiście).

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Udało się komuś zainstalować tą instalkę na XP? Pokazuje mi komunikat o niezgodności z wersją windy (po niemiecku oczywiście).
Minimum System Requirements
Operating system: Microsoft Windows 7 / 8 / 8.1 / 10 (32 or 64 bits)
Processor: Intel or AMD with SSE2 support
Memory: 2 GB RAM
HDD: 350 MB free disk space
Resolution: 1200 × 800 or higher

luger

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
32
Miasto
Poznań
Wersja 15 Pro działa na XP i do tego jest po Polsku. Przechowuję kopię na moim Dropbox, możesz zassać.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

prawiedziadek

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
28
czy da się zmienić język na angielski? albo jeszcze lepiej na polski?
Mnie się udało w wersji 64 bit. Miałem zainstalowany ZPS 18 free. Zainstalowałem na to wersję z CHIP'a, zarejestrowałem i zamknąłem. Następnie w katologu programu Photo Studio 18/Program64 odszukałem i usunąłem plik: zpsres.GER.dll. Po powtórnym uruchomieniu program jest po angielsku. Dostałem też komunikat o pomyślnym odblokowaniu wersji PRO. Należy pamiętać, że aby korzystać z programu trzeba być zalogowany do własnego konta na Zoner. Jezeli pomogłem to się cieszę. Pzdr.

cwaniak z pekałesu

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
120
usunąłem i program się nie uruchamia; szkoda...
dziękuję za wsparcie...
a masz w tym katalogu Program64 plik zpsresUS.dll? bo ja nie mam, i to chyba jest powodem braku uruchamiania programu po usunięciu zpsres.GER.dll... dodam, że zmiana nazwy nic nie daje :(

Ostatnia edycja:

Conti

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
76
Czy ktoś to już zainstalował? Czy są określone limity czasowe dla instalacji?

FrantiQ

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
231
dziękuję za wsparcie...
a masz w tym katalogu Program64 plik zpsresUS.dll? bo ja nie mam, i to chyba jest powodem braku uruchamiania programu po usunięciu zpsres.GER.dll... dodam, że zmiana nazwy nic nie daje :(

kolego ściągnij sobie program w wersji angielskiej np tutaj:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

zainstaluj i zrób tak jak prawi prawiedziadek i będzie git sprawdziłem przed chwilą i wsio śmiga, całość zajęła około 5 min

lugger

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1593
dziękuję za wsparcie...

Sorry ale zapytam o bardzo prozaiczną sprawę ale czy zainstalowałeś program w takiej kolejności, że najpierw wersję free a potem pro?

prawiedziadek

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
28
Najpierw wersję FREE w wersji angielskiej i na to powtórnie wersję niemiecką. Tylko wtedy w Program64 pojawią się oba pliki językowe.
A wydawało mi się, że w poprzednim moim poście dokładnie to wyjaśniłem. Pzdr.

Do góry