Nie wiem dlaczego szukacie dziury w całym, podarowałem wam instalkę pełnej polskiej wersji i korzystajcie z niej, od tej z promocji różni się tym tylko, że jest polska. Proszę sobie obejrzeć film jak to zrobiłem, w mojej instalce dodałem jeszcze podręcznik PDF utworzony z plików pomocy, myślę, że się przyda.
Emmers napisał:Nie wiem dlaczego szukacie dziury w całym, podarowałem wam instalkę pełnej polskiej wersji i korzystajcie z niej, od tej z promocji różni się tym tylko, że jest polska. Proszę sobie obejrzeć film jak to zrobiłem, w mojej instalce dodałem jeszcze podręcznik PDF utworzony z plików pomocy, myślę, że się przyda.
To o co Tobie prawdopodobnie chodzi, znajdziesz tu w tym drugim linku: post96890.html#p96890saper1972 napisał:Nie ma ktoś z jednej "zbędnej" wersji angielskiej z promocji ? dziś spóźniłem się o 2 min !!! no szlag mnie trafia![]()
Yagga napisał:(at) graf -Jak powtórnie zainstalować taki program np. po formacie? Mam instalki na dysku zewnętrznym kilku programów z Giveaway i nie wiem jak to powtórnie zainstalować bo plik instalacyjny oczywiście już nie działa a nie skopiowałam przed formatem żadnych plików bo o tym nie wiedziałam.
graf napisał:To o co Tobie prawdopodobnie chodzi, znajdziesz tu w tym drugim linku: post96890.html#p96890saper1972 napisał:Nie ma ktoś z jednej "zbędnej" wersji angielskiej z promocji ? dziś spóźniłem się o 2 min !!! no szlag mnie trafia![]()
Tam działa też ten pierwszy link, z oryginalnego źródła, tyle, że taka instalka może już nie działać.
Ta druga (angielska), będzie działać.
A tak poza tym, to każdy instaluje co chce i jak chce. Nie moją sprawą jest oceniać co, dlaczego i jak.
Ja np. zachowuję u siebie wszystkie oryginalne pliki z GOTD itp. tych programów, które mam zainstalowane i które mnie interesują.
saper1972 napisał:graf napisał:Niestety nic mi tu już nie pomoże bo potrzebowałbym te dwa pliki do aktywacji, bez nich mam tylko polską instalkę Emmersa ale oczywiście trialową, trudno przeżyję jakoś bez Zonera![]()
saper1972 napisał:graf napisał:Niestety nic mi tu już nie pomoże bo potrzebowałbym te dwa pliki do aktywacji, bez nich mam tylko polską instalkę Emmersa ale oczywiście trialową, trudno przeżyję jakoś bez Zonera![]()
Dokładnie tak!saper1972 napisał:Nie ok, to ja już się pogubiłem w tych cudowaniach ze wszystkimi wersjami, wychodzi więc , że mam pełną polską wersję od Emmersa.