Zmiany, zmiany, zmiany....

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
2611
Miasto
Kraków

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
320
Miasto
Nagykutas
Jak dla mnie to zrobiło się teraz diabelnie nieczytelnie, stary layout był o niebo lepszy.
Wszystko było pod ręką do znalezienia a w tej chwili pochowane, nie wiadomo gdzie czego szukać, Nowe Posty zmięte i wciśnięte w kąt i zero czytelności a to one były podstawą życia forum. Pochowana zawartość danego działu i dostępna teraz po rozwinięciu - to nieporozumienie. Nie można byłoby tego jakoś upodobnić do poprzedniej wersji bo jest tragedia?! o_O :confused:

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
44619
Miasto
Gdzieś w Polsce
W XenPress obramowanie ciemniejsze, np zielone.
W Fora: Pogadanki można zmienić z Licencjami miejscami,
Powyższy div zmniejszyć o jedną czwartą i o to zwiększyć prawy z Nowymi Postami i pozostałymi.

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
44619
Miasto
Gdzieś w Polsce
Przy wklejaniu kopiowanych nazw promocyjnych programów i linków wszystko jest pogrubione i w największej czcionce. Dobrze by było ustawić jedną wielkość dla całości. Pogrubienia i wielkość sami zmienimy jak trzeba.

hakah

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
165
It's okay with the New Forum except to be more familiarised with it !!!

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29963
Miasto
Trololololo
Dodałem styl elvisa, sprawdźcie sobie, dodam jeszcze jeden ciemny o nazwie dark

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29963
Miasto
Trololololo
Dodałem kolekjny styl o nazwie Flat awsome dark

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
2611
Miasto
Kraków
Dodałem kolekjny styl o nazwie Flat awsome dark
Fajnie wygląda ten Dark. Wydaje mi się że zamiast czerwonej czcionki na czarnym tle dać jasną zieleń to lepiej by to wyglądało. Czerwony kolor na czarnym trochę mało czytelny (jeszcze jak światło odbija się w monitorze), zielony jest łagodny dla oczu a i będzie lepiej kontrastował na czarnym.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29963
Miasto
Trololololo
w sumie 2 style dodałem (flat awsome), będziemy kombinować z kolorami ale potrzeba nam na to trochę czasu:)

jerzy601

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
56
teraz bardzo fajnie wygląda oczywiscie jeszcze trzeba troche rzeczy dopracować ale jest dobrze ufam administatorowi ze bedzie forum wyglądać super.:)

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Jasna sprawa, że wiele zmian nie zostanie wprowadzonych od razu, a niektórych wprowadzić się nie da.
Zważywszy, że skrypt forum jest płatny i coroczne odnawianie licencji również, myślę że warto rozglądać się za stylami bezpłatnymi. Flat awsome jest ok. Sam siedzę na XenPress - chyba najbardziej mi odpowiada (zgadzam się z uwagami Kamelki co do ewentualnej modyfikacji). Przypuszczam, że wgranie zbyt wielu styli może spowodować, że silnik forum może zacząć mulić. Także moim zdaniem styl XeForo 2.0 do kasacji z uwagi na problemy z wyświetlaniem licznika stron w subforach i buttonów przy górnej belce. Zwróciłbym uwagę na ten styl:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

live demo:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Dwie fajne rzeczy: przy "Popular Topics" i "Recent Topics" są rozwijalne buttony "more" i na dole strony live-demo w lewym rogu przycisk "Style choser" do łatwego przelączania stylu ciemnego z jasnym np. w zależności od pory dnia.
Poza tym sam korzystam najczęściej z "Ostatnich postów" i przyłączam się do głosów o ich wyeksponowanie i dodanie przycisku "Więcej/Dalej" ewentualnie jakiegoś przycisku z licznikiem stron.
Również popieram zamianę miejscami Pogaduch z Promocjami na stronie głównej.
Na stronie głównej również przydałyby się przyciski na belkach Subforów Zwiń/Rozwiń - przydatne do przeglądania Forum np. na telefonie.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29963
Miasto
Trololololo
Będziemy działać, będziemy, wszystko z czasem się poustawia

jerzy601

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
56
Oxy wiem ze wszystko bedzie dobrze bo jestes porządna i zaufana osoba .:)

Do góry