Zmiany, zmiany, zmiany....

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29976
Miasto
Trololololo
znalazłem ustawienia ankiet i z 10 propozycji przestawiłem na 15, może ustawić więcej?

Ilość postów na stronę było 20 przestawiłem na 15

Ilość tematów na stronę było 20 przestawiłem na 15

waldi

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
65236
Przy pisaniu posta powinien być przycisk z napisem "Wyślij", a jest "Napisz", to jest mylące.
To samo w menu rozszerzonym jest "Odpowiedz na temat", a bardziej zrozumiały by był napis "Wysyłanie".

Piszę o tym, bo sam miałem kłopot czy ja będę dopiero pisać czy wysyłać.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29976
Miasto
Trololololo
Przy pisaniu posta powinien być przycisk z napisem "Wyślij", a jest "Napisz", to jest mylące.
To samo w menu rozszerzonym jest "Odpowiedz na temat", a bardziej zrozumiały by był napis "Wysyłanie".

Piszę o tym, bo sam miałem kłopot czy ja będę dopiero pisać czy wysyłać.
tak to zostalo przetłumaczone, będę sprawdzał czy wyszły jakieś poprawki do tłumaczenia.

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
2611
Miasto
Kraków
Ok, styl xenforo 2 został zaktualizowany, użytkownicy którym ten styl pasuje niech sprawdzą czy dalej są błędy o których pisaliście.
Po aktualizacji wszystko wyświetla się OK

fluid

super saiyajin...
Fąfel
Reakcje/Polubienia
47
flat awesome chyba najlepszy

fluid

super saiyajin...
Fąfel
Reakcje/Polubienia
47
w darku zmielbym ten brudny roz na cos ostrzejszego bo kiepsko czytelny jest np linki

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
2611
Miasto
Kraków
w darku zmielbym ten brudny roz na cos ostrzejszego bo kiepsko czytelny jest np linki
Jestem tego samego zdania, może coś z "jasnej zieleni" to będzie fajnie kontrastować. Przecież można zrobić próbę. :)

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
44643
Miasto
Gdzieś w Polsce
Podczas pisania posta na belce do formatowania masz "gumkę" usuwa formatowanie, naciśnij.

Al, pic polega na tym aby nie robić tego przy każdym poście. Formatowanie dodaje się gdy potrzeba, nie na odwrót.

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Ok, styl xenforo 2 został zaktualizowany, użytkownicy którym ten styl pasuje niech sprawdzą czy dalej są błędy o których pisaliście.
Na Androidzie Panel powiadomień wskakuje po sekundzie. Każda zmiana forumowej strony powoduje, że Panel przez chwilę jest rozbity na 3 przyciski i po sekundzie/ dwóch wyskakuje jako 1 z prawej strony. Ostatecznie można to przeżyć.
Nadal jednak jest niefunkcjonalny indeks stron, opisany tutaj:
http://programyzadarmo.net.pl/threads/zmiany-zmiany-zmiany.30881/page-4#post-215837

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12363
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Na Androidzie Panel powiadomień wskakuje po sekundzie. Każda zmiana forumowej strony powoduje, że Panel przez chwilę jest rozbity na 3 przyciski i po sekundzie/ dwóch wyskakuje jako 1 z prawej strony. Ostatecznie można to przeżyć.
Nadal jednak jest niefunkcjonalny indeks stron, opisany tutaj:
http://programyzadarmo.net.pl/threads/zmiany-zmiany-zmiany.30881/page-4#post-215837
To już nie jest uzależnione od nas. Tę niedogodność można zgłosić autorowi stylu. Normalnie kliknięcie w strzałkę przenosi o 5 podstron.

fluid

super saiyajin...
Fąfel
Reakcje/Polubienia
47
wszystko gra ze strzalkami wyswietla ostatnie 5 czyli od 8 pozniej do 2 nie wiem w czym problem

fluid

super saiyajin...
Fąfel
Reakcje/Polubienia
47
yes yes yes green is awesome

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12363