ZrobioneCzy można wyłączyć to kopiowanie źródła przy wklejaniu ? Przecież to jest tragedia przy edycji postów![]()
ZrobioneCzy można wyłączyć to kopiowanie źródła przy wklejaniu ? Przecież to jest tragedia przy edycji postów![]()
Tak przy okazji, w tej wersji też to jesttak przy okazji poprzednia wersja była lepsza (najeżdżałem wskaźnikem na jakiś nieznany program i od razu wiedziłem o co chodzi)
Sprawdzałeś może czy taki sam problem występuje na innej przeglądarceWitam
@OXYGEN THIEF mam pytanie, dlaczego nie mogę zaznaczać tekstu na PZD. Zastanawiam się czy to jest tylko mój problem ? Ja potrzebuję czasem zaznaczać tekst angielski czy w innym języku obcym, aby wrzucić go do QTranslate. Oczywiście radzę sobie w inny sposób, ale to mniej wygodne (nie przepisuję). Po zaznaczeniu, w QTranslate pokazuje mi się tylko adres postu. Jakbyś mógł mi to wyjaśnić byłbym wdzięczny.
Używam Waterfoxa - odmiana Firefoxa
Trochę to dziwne ale zaraz obadam w Twoich uprawnieniach forum, może tak się coś pomieszało choć nie powinno.Nikt nie zgłaszał takiego problemu.Dobre pytanie, więc tak ; Edge, Chrome, Opera, Firefox to samo, nie da się zaznaczyć. Natomiast w Internet Explorer normalnie da się zaznaczyć i skopiować. Innych przeglądarek nie mam zainstalowanych, jak chcesz mogę zainstalować i przetestować
Jak sie zalogujesz to działa na ff a jak nie to nie ,pewnie przez dodawanie linka przy kopiowaniu. Na explorer pewnie działa dlatego ze jest stary i moze nie obsługuje tego ficzera z linkiemDobre pytanie, więc tak ; Edge, Chrome, Opera, Firefox to samo, nie da się zaznaczyć. Natomiast w Internet Explorer normalnie da się zaznaczyć i skopiować. Innych przeglądarek nie mam zainstalowanych, jak chcesz mogę zainstalować i przetestować
Jak możesz to sprawdź teraz czy działa, aha i jeszcze jedno sprawdzasz to będąc zalogowanym oczywiście.Dobre pytanie, więc tak ; Edge, Chrome, Opera, Firefox to samo, nie da się zaznaczyć. Natomiast w Internet Explorer normalnie da się zaznaczyć i skopiować. Innych przeglądarek nie mam zainstalowanych, jak chcesz mogę zainstalować i przetestować
Niezalogowani nie mają blokady kopiowania.Jak sie zalogujesz to działa na ff a jak nie to nie ,pewnie przez dodawanie linka przy kopiowaniu. Na explorer pewnie działa dlatego ze jest stary i moze nie obsługuje tego ficzera z linkiem![]()
Ja na Woterfoxie zalogowany na Pzd jestem i byłem zawsze. Teraz wszystko jest OK. Mogę zaznaczać i kopiować, więc nie będę sprawdzał innych przeglądarek których używam sporadycznie do innych celów. Dzięki za udaną interwencjęJak możesz to sprawdź teraz czy działa, aha i jeszcze jedno sprawdzasz to będąc zalogowanym oczywiście.
ToJa na Woterfoxie zalogowany na Pzd jestem i byłem zawsze. Teraz wszystko jest OK. Mogę zaznaczać i kopiować, więc nie będę sprawdzał innych przeglądarek których używam sporadycznie do innych celów. Dzięki za udaną interwencję