U mnie pokazuje tak jak wyżej napisałem.Pokazuje
U mnie pokazuje tak jak wyżej napisałem.Pokazuje
Jak możesz to wrzuć zrzut ekranu z tegoU mnie pokazuje tak jak wyżej napisałem.
Jak nie jesteś zalogowany to nie pokaże bo i po co ktoś niezalogowany ma widzieć kto czyta w danej chwili jakiś temat.Pewnie w uprawnieniach tak to właśnie ustawiłem lub było domyślnie.Screena mi się nie chce robićale jest tak jak napisałem i wcale nie pokazuje jak nie jestem zalogowany. W starej wersji było ok.
A i linki w code co kiedyś dawało się na starym forum są widoczne dla niezalogowanych.
Ja jestem zalogowany i mam to samo co @ElvisJak nie jesteś zalogowany to nie pokaże bo i po co ktoś niezalogowany ma widzieć kto czyta w danej chwili jakiś temat.Pewnie w uprawnieniach tak to właśnie ustawiłem lub było domyślnie.
a kumam teraz
Ale ja nie kumama kumam teraz![]()
dużo lepiej teraz jestWyłączyłem - Enable custom footer - w stylu domyślnym, chodzi o ten czarny pasek na dole strony.Pasek dalej jest ale już mniejszy![]()
Na jakieś przeglądarcejak włączm główną stronę to trzęsie od czata w dół ( dokładnie jedną linijkę(chyba) co pół sekundy)
Chrome się czasem nie zaktualizował do nowszej wersji..ale o ile pamiętam to sie pojawiło dopiero dziś albo 2 dni temu
musiałeś włączyć coś...
nie jestem pewien ale już jest OK - nie skaczeChrome się czasem nie zaktualizował do nowszej wersji![]()