S
spamtrash

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Może tak być, ale ja rejestrowałem z nowego komputera i starego IP - zatem nie było czego porównać - poza IP.@OXYGEN THIEF ma racje, serwer licencji sprawdza hash systemu. Mozesz laptopa przeniesc do innej WiFi lub schowac sie za VPN - nie pomoze.
Które klucze sprawdzałeśMoże tak być, ale ja rejestrowałem z nowego komputera i starego IP - zatem nie było czego porównać - poza IP.
Owszem, może coś wysyłać. Ale do zaistniałej sytuacji mam odmienną teorię. Myślę że pula komputerów do danego seriala się skończyła, i dlatego wyskakuje komunikat "...on more computers than your current license allows". Sęk w tym, że nikt nie wiedział jak duża jest ta pulaMożliwe że Zemana podczas aktywacji wysyła na serwer jakieś info czyli wasz unikalny ID przypisany do sprzętu
Które klucze sprawdzałeś![]()
W tym wypadku żadna zmiana sprzętu, IP, lub systemu nie pomoże.
Całkiem prawdopodobne.Owszem, może coś wysyłać. Ale do zaistniałej sytuacji mam odmienną teorię. Myślę że pula komputerów do danego seriala się skończyła, i dlatego wyskakuje komunikat "...on more computers than your current license allows". Sęk w tym, że nikt nie wiedział jak duża jest ta pula
W tym wypadku żadna zmiana sprzętu, IP, lub systemu nie pomoże.
Można też pobrać wersję Portable:Pobieranie :Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!,, za darmo na rok . Promo do 27 stycznia .
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Raczej nie, F-Secure lata na silniku i sygnaturach Bitka (który jest bardzo dobry) + swój własny więc raczej Zeemana nic dodatkowo nie wyłapie.Znowu mam pytanie do osób bardziej doświadczonych oraz do użytkowników tego programu. Czy jest sens instalować Zemane jeśli mam na kompie już F-Secure SAFE ?