Zemana Antilogger za darmo !

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

:co jest? chciałbym podziękować wszystkim za licke na 20 dni :szydera :ok jeszcze raz dzięki za tak hojny dar :dziwak a tak apropo to ten kod był rok temu na dzień matki w promocji :szydera :szydera :ireful :mad: :k...... !! !!

kuki123

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
OXYGEN THIEF napisał:
nie atakuje tylko powiadamia,jeśli nie wiesz co dane monity znaczą to po prostu nie instaluj programu bo to nie ma sensu.Jest trochę bardziej przyjazny bo korzysta z chmury ale nie daje takiej ochrony jak SpyShelter zwłaszcza na systemach 64 bitowych

Pytam ponieważ nie tylko ja korzystam z kompa. A nie chcę potem słuchać marudzenia z powodu wyskakujących okien jak w przypadku SS'a. Póki co wyskoczyło mi raz okienko, reszta to powiedomienia w tray, i to mi się podoba ;)

@Sheriff może promo się skończyło, u mnie jest normalnie na rok czasu, ciekawe tylko czy będzie tak samo jutro gdy włączę kompa :D

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
kuki123 napisał:
@Sheriff może promo się skończyło, u mnie jest normalnie na rok czasu, ciekawe tylko czy będzie tak samo jutro gdy włączę kompa :D

aktywowałem kiedy zegar pokazywał do końca promocji jeszcze 3 godz - wiec ta promocja wedle mnie to jakaś ściema :)

waldi

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
65344
No i stało się.Z kilku miesięcy ważności, po wpisaniu kodu mam 20 dni (i nie można tego cofnąć)

thor

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Można cofnąć! Wbijasz kod z starej promocji i śmiga!

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
chciałem właśnie użyć tego kodu, pacze... a tu już na nim "jade" od prawie roku hehe :wariat mimo to wklepałem i z 22 dni które miałem zrobiło mi się 23 :jezyk zawsze to o ten jeden dłużej :dziwak

waldi

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
65344
Thor, wbijam starą, a ona nic- nie śmiga. :szydera

OnSam

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Dobrze by było jak by tak pochwycili taki pomysł ludzie odpowiedzialni za SpyShelter i wprowadzili dodatkowe rozwiązanie podobnie jak zrobiła to Zemana - wprowadziła usługę antywirusową Pandy. Pisałem do nich o takim pomyśle, ale bez odpowiedzi :p
Co sami o tym myślicie?

A

Anonymous

Filozof napisał:
Dużo, dużo lepszym i skuteczniejszym programem jest ThreatFire. W dodatku jest DARMOWY :dziwak :hi
ThreatFire to "BYŁ" bardzo dobry program , lecz już od 3 lat nie jest rozwijany wiec jak ktoś tu kiedyś napisał to "trup"
a Zemena wcale takim złym programem nie jest :ok
choć SpyShelter w tym temacie jest nie do przebicia :piwko

sigma

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Filozof napisał:
Miałem Zemanę, pełna wersję z promocji,przez kilka lat z przyzwyczajenia. Nie polecam,atrapa, nic nie robi tylko niepotrzebnie obciąża kompa. Oczywiście SpyShelter zwłaszcza Personal Free :klawik. jest dużo, dużo lepszy i skuteczniejszy i bardzo bardzo leciutki.

TreatFire pomimo, że stary i niewspierany, też coś konkretnego robi w odróżnieniu od Zemany. :england

Mnie też już w........ ta cała Zemana.Chyba to odinstaluję :pala .

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
Potwierdzam, kod działa, na 365 dni - ale z najnowszą wersją.

:england

Do góry