Zdjęcia i wiadomości mniej śmieszne...

Status
Zamknięty.

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
A tak będą niedługo w Europie ubierały się najgorętsze laski

0000fed9.jpeg

więcej:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
waldemar1965 napisał:
Nie żyje Joanna Chmielewska
5490374-joanna-chmielewska-300-227.jpg

Moja ulubiona pisarka... autorka powieści sensacyjnych, kryminalnych, komedii obyczajowych... "Lesio", "Krokodyl z Kraju Karoliny", "Florencja, córka Diabła" i wielu innych.

To faktycznie smutna wiadomość. Świetna pisarka, autorka dowcipnych kryminałów, moją znajomość z jej twórczością zacząłem w wieku chyba 11 lat od książki dla młodzieży "Nawiedzony dom". Wielka szkoda.

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
62
Miasto
Trójkąt Bermudzki
Europa zdejmuje krzyże aby nie urazić ludzi innych wyznań a muzułmanie ....

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
... myślę że jest im to "na rękę". Jak już w imię będzie nas mniejszość z uwagi na rodziny 2+, 2+pies lub 2 "kochających inaczej" ze związków partnerskich to pokażą Europie kto tu rządzi.
1383334_540820516001125_1420345185_n.jpg

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
A

Anonymous

Ryszard Kalisz został ojcem

Chyba faktycznie Mężczyźni są z Marsa a kobiety z Wenus,bo o ile teraz krążą plotki,że matką dziecka jest Anna Grodzka :szydera to poprzednia partnerka Ryśka udowadnia,że chyba zbliża się : koniec świata :papież

lhSVW9m.jpg

Wiecie,że uwielbiam hawiry w Złotej44 i SkyTower i,że kocham nowe BMW serii 4...ale nie wiem czy są takie skarby na świecie które przyjąłbym za stukanie się z Ryśkiem :szydera .
Karwasz twarz...taka ładna świnka...to już nie mogła się dać pukać Zakościelnemu czy Wieczorkowskiemu ? Tylko robiła to z takim obleśnym knurem :scratch

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4432
Miasto
Polska
slawektor napisał:
Dziś 10 października....3 lata i 6 miesięcy Pamiętamy
Dzięki za przypomnienie. Dawał się lubić ten facet.
No i ta jego magicznie miła małżonka. Szkoda...

A

Anonymous

Elegancko prezentuje się Lis w tym wdzianku SS a że i charakterek ma jak członek Die Schutzstaffel to wszystko się zgadza i nie bardzo rozumiem o co chce się procesować :scratch .

A

Anonymous

longinus napisał:
Tomasz Lis zapowiedział już, że sprawę przekazuje prawnikom. Nie wykluczył, że wytoczy tygodnikowi proces.
Podobno Giertych już czeka.
Macierewicz w turbanie "nie narusza zasad.
Rada Etyki Mediów nie dopatrzyła się naruszenia przez "Newsweek" zasad zapisanych w Karcie Etycznej Mediów. Na okładce tygodnika ostatnio ukazany został poseł PiS Antoni Macierewicz stylizowany na taliba. - Karykatura uwypukla to, co jej autor chce podkreślić lub ośmieszyć - uznała REM.

Ale jaka nagonka w necie się zaczęła.
Jaki syf w komentarzach. Propaganda ma moc.
Ludzie, którzy nie raz popierali chamstwo teraz się oburzają na okładkę wSieci i używają wielkich słów.
Na krótką pamięć

2228921BWdEcGGCMAAFXYD.jpg_large.jpg

Ps: Koneksje rodzinne szefa PKW nie mają żadnego znaczenia..

6790406rr.png

A

Anonymous

slawektor napisał:
Ale jaka nagonka w necie się zaczęła.
Jaki syf w komentarzach. Propaganda ma moc.
Ludzie, którzy nie raz popierali chamstwo teraz się oburzają na okładkę wSieci i używają wielkich słów.
Powiem przewrotnie : to dobrze.Oni zawsze atakują tych których się boją.A to już trwa od dziesięcioleci...przecież zaczęło się od "zaplutego karła reakcji !".A dzisiejszą robotę wykonują dzieci i wnuki tamtych ludzi.Niech pokrzyczą i poplują...zegar tyka i ich czas nieubłaganie mija :hippie .

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
320
Miasto
Nagykutas
Dla wszystkich prawych i sprawiedliwych oszołomów z tego forum :dziwak :

VRFF3BZ.jpg

unU3hAl.jpg

56yYApc.jpg

I żeby była jasność chłopaczki, lata mi PiS, PO i cała reszta poj.... żyjąca za waszą kasę :p

Status
Zamknięty.
Do góry