Zdjęcia i wiadomości mniej śmieszne...

Status
Zamknięty.

programexe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Ale to co mówi jest groźne i nie można tego bagatelizować, jak sobie wyobrażasz rzeczywistość gdyby to faktycznie się stało- to tylko przypuszczenie do dyskusji, ale nie można przechodzić obok gdy nierząd tózka robi rzeczy dużo bardziej szalone.

Lucca

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1277
Miasto
Kraków
Dla ocieplenia nastroju

Dalszy ciąg niesamowitej siły natury . Dla tych co uważają ,że wszystko musi być zaplanowane ,z góry ustalone .

A drzewa sobie rosną ,rosną i rosną …................................

8lJwXec.jpg

d2IPVBv.jpg

7U0uVPs.jpg

nzILmnW.jpg

n2Ul4bJ.jpg

hebCnm2.jpg

aW34nE0.jpg

bEK2bRN.jpg

vwwEfZo.jpg

VW6HBaF.jpg

v6LGDNK.jpg

rRucEej.jpg

cLTpdt5.jpg

8f9j3r9.jpg

pozdrawiam :hippie :hippie

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Trzeba było przegrać wojnę , mielibyśmy Niemcy w Polsce i równe zarobki...

A

Anonymous

Emmers napisał:
Trzeba było przegrać wojnę , mielibyśmy Niemcy w Polsce i równe zarobki...
No nie za bardzo...ruskie by nas wtedy całkiem wytrzebiły :dziwak,trudno mi powiedzieć co by było gdybyśmy poszli razem z Niemcami na wschód i wygrali wojnę...
Najkorzystniej dla nas było przyjęcie w 1948r."Planu Marshalla"...niestety "Nadzieja i otucha całej ludzkości" :wariat nie zgodził się na to.

A

Anonymous

Ciężko powiedzieć co by było gdyby..Jest książka "Pakt Ribbentrop-Beck", ale to bardziej takie myślenie życzeniowe, political fiction..Przypuszczam, że Polacy z Niemcami mogliby Ruskom nieźle dokopać, ale co byłoby potem? Można też gdybać jak byśmy się zachowali wiedząc o pakcie Ribbentrop-Mołotow? Niestety jak wskazuje stan dzisiejszej wiedzy, wiedzieli o tym wszyscy nasi "sojusznicy", tylko nie my..

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
A

Anonymous

A jeszcze miesiąc temu ją miałem...ale powędrowała na śmietnik..Teraz przynajmniej byłbym trochę bogatszy..

A

Anonymous

Polki za granicą mają mniej więcej taką opinię i reputację jak u nas Bułgarki i Rumunki..Niestety ci, którzy wyjechali za chlebem mówią mniej więcej zgodnie co robią Polki np. z ciapatymi..O reszcie trudno mi się wypowiedzieć, bo nie jestem kobietą :jezyk I oczywiście nie ma co generalizować, ale jak zachowuje się zdecydowana większość to widzimy i słyszymy..

A

Anonymous

viper218 napisał:
Polki za granicą mają mniej więcej taką opinię i reputację jak u nas Bułgarki i Rumunki..Niestety ci, którzy wyjechali za chlebem mówią mniej więcej zgodnie co robią Polki np. z ciapatymi...
Nie chciałem komentować,bo nie jestem kobietą.Ale Ty mnie wyręczyłeś.
Co do kolorowych to nie jest potrzebna żadna emigracja.Ja żyję od urodzenia w pewnym akademickim mieście...nie będę wymieniał nazwy :szydera i zawsze widzę Arabów z mega-wypasionymi świnkami.
I nie ma w tym nic dziwnego,skoro są przystojni to mają branie.Tak jest od początku świata.Wszystko co ładne czy piękne cieszy oko :klawik.
Bez urazy...ale gdybym miał do wyboru : inteligentną i przeciętną (z urody) Polkę czy inteligentną i śliczną Arabkę to zawsze do kina zaprosiłbym tą ostatnią :hippie .

Status
Zamknięty.
Do góry