A
Anonymous
Gdzieś czytałem, że w 2060r. będzie 30.2 mln Polaków... I że w Polsce na kobietę przypada 1,2 (te statystki piękne) dziecka, a w Anglii na Polkę 2,5 dziecka 
Trzyletnie kontrakty na wniosek prezesa skończyły się po roku. Rozwiązanie z początkiem września kontraktów z wiceprezesami KGHM może być bardzo kosztowne. Jak się nieoficjalnie dowiedział "DGP", spółka będzie musiała zapłacić Włodzimierzowi Kicińskiemu i Adamowi Sawickiemu ponad 2 mln zł odprawy
Lucca napisał:![]()
![]()
Na tej ilustracji znajdują sia wizerunki 100 znanych postaci , postaraj sie je rozpoznać .
![]()
Hornet napisał:Lucca napisał:![]()
![]()
Na tej ilustracji znajdują sia wizerunki 100 znanych postaci , postaraj sie je rozpoznać .
![]()
Jestem : człowiekiem Renesansuale bez przesady...niektóre osoby widzę pierwszy raz w życiu
![]()
Te które rozpoznałem (kolejność przypadkowa) :
Charlie Chaplin , Bill Clinton , Adolf Hitler , Pele , Saddam Husajn , Bill Gates , Benjamin Franklin ,Salvador Dali , Juliusz Cezar , Jasser Arafat , Che Guevara , Marylin Monroe , Mahatma Gandhi , Luciano Pavarotti , Czang Kaj-szek , Krzysztof Kolumb , Elvis Presley , Bruce Lee , Henry Ford , Włodzimierz Lenin , Kofi Annan , Osama Bin Laden , George Bush jr. , Abraham Lincoln , Fidel Castro , Vincent van Gogh , książe Karol , Michaił Gorbaczow , Ludwig van Beethoven , Deng Xiaoping , Friedrich Nietzsche , Mike Tyson , Św.Piotr , Benito Mussolini , Margaret Thatcher , Galileo , Karol Marx , Stalin , Michael Jordan , Albert Einstein , Shirley Temple , Izaak Newton , Claude Monnet , Marlon Brando , Dante Alighieri , Audrey Hepburn , Władimir Putin , Elżbieta II , Charles de Gaulle , Bill Gates , Arystoteles , Matka Teresa , Michał Anioł , Ariel Sharon , Lew Tołstoj , Franklin Delano Roosevelt , Hideki Tojo , Mojżesz , Goethe , Ferdinand Marcos , Kubilaj-chan , George Custer , Gregory Peck , Dwight Eisenhower , Liu Xiang.
Lucca-z tym człowiekiem renesansu to był tylko taki żart...aż takim snobem nie jestemLucca napisał:Witaj ! naprawdę jestem pod wrażeniem ,rozłożyłeś mnie na łopatki ,sam jeden podjąłeś wyzwanie .Do twoich "trafień" potrafię dorzucić jeszcze 4 postaci : Voltaire, Barucha Spinozę ,Nerona ,Czyngis-hana i tylko tyle .
Mówisz o sobie nieskromnie" człowiek renesansu " ja bym raczej powiedziała : mennica dobrych i złych informacji ,ale myślę ,że nie weźniesz tego do siebie ,bo to taki żart jak cała ta zgadywanka
Al_arsen-gdzie Ty widzisz Chopina na tym obrazieal_arsen napisał:Ja nie liczyłem ile osób rozpoznałem ale dziwi mnie, że nikt Chopina nie rozpoznał bo mnie on jako jeden z pierwszych wpadł w oko![]()