Wondershare Photo Collage Studio za darmo

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30635
Miasto
Trololololo
Wondershare Photo Collage Studio – to prosty w obsłudze program służący do upiększania cyfrowych fotografii ( poprzez dodawanie efektów ) i tworzenia cyfrowych albumów. Program został wyposażony w szereg szablonów i upiększeń .

Wondershare Photo Collage Studio umożliwia edytowanie zdjęć, tworzenie kalendarza z możliwością dodawania specjalnych pozdrowień. Jednym z dodatków jest także opcja drukowania fotografii w dowolnym rozmiarze. Wondershare Photo Collage Studio pozwala skorzystać z ponad 300 przygotowanych przez programistów szablonów, aby stworzyć ze zdjęć taki kolaż jaki tylko zechcemy. Program zapisuje do formatów JPG, JEPG, PNG, BMP, TIFF.
Strona z promocją

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Kod kuponu

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
:england
Szkoda, że gada tylko po niemiecku. :dziękuję

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30635
Miasto
Trololololo
tofana napisał:
:england
Szkoda, że gada tylko po niemiecku. :dziękuję

Przejdź do folderu gdzie zainstalowany jest program i usuń z niego folder DE, teraz powinien program "gadać" po angielsku.

A

Anonymous

Wondershare Photo Collage Studio 2012 4.2.18 - to jest wersja niemiecka.

vonz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
giveawayday napisał:
popatrz powyżej co napisał OXYGEN THIEF !!

A

Anonymous

waldemar1965 napisał:
W katalogu programu w folderze Languages plik językowy Deutsch.dat można edytować w notatniku (przetłumaczyć na polski). Ja niemieckiego nie znam...
Natomiast w folderze Res\Language\Deutsch znajdują się pliki graficzne animacji przycisków (10 przycisków ,po trzy pliki na przycisk, razem 30 plików), można je edytować i wstawić polskie napisy.
PS Satysfakcja gwarantowana... :)
Dodałbym też plik ini i jeszcze może coś by się znalazło. Nie zmienia to faktu, że w sposób szybki i łatwy nie wyczarujemy wersji polskiej czy też angielskiej.

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka

Proszę rozpakować i kopiować folder Languages do katalogu programu i znajdziemy dodatkowe języki: angielski , francuski i hiszpański

vonz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Dzięki Emmers w imieniu kolaży :dziękuję

Widziałeś ten wielki wpis
bo to ja zapodałem to promo
Ale tylko ta wersja była dostępna
:hippie

A

Anonymous

Emmers napisał:

Proszę rozpakować i kopiować folder Languages do katalogu programu i znajdziemy dodatkowe języki: angielski , francuski i hiszpański
Dzięki Emmers. Kiedyś coś takiego zrobiłem, ale z tego co pamiętam złogi „barbarian language” gdzieniegdzie pozostawały - ikony i plik pomocy. Zresztą nie o to chodziło. Napisałem tylko, że wcześniejszy sposób opisany w tym wątku nie będzie skuteczny. I tyle.

vonz napisał:
Widziałeś ten wielki wpis
bo to ja zapodałem to promo
Ale tylko ta wersja była dostępna
:hippie
vonz, bez obrazy, ale nie traktuj tego osobiście. Wpis był przeznaczony przede wszystkim dla nałogowych zbieraczy wszelakiego promo, którzy łykają wszystko jak leci. Hornet opisał chyba niedawno przypadek gościa, który zbierał fanty i później trzeba było to wywozić trzema ciężarówkami. Cóż, może im to nie grozi, gdyż w laptopie można zmieścić cały świat i gratisowo dorzucić jeszcze wszechświat. Jak wiesz to urządzenie jest pojemne. Chodzi tylko o zasadę wstrzemięźliwości i świadomego wyboru. Niech widzą i wiedzą w jakim jest języku.

Dobrze, że podałeś i taką promocję, ponieważ miłośnicy języka Goethego są zapewne i na tym forum. Nie można przecież ich dyskryminować.

Pozdrawiam
:hi

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Dla tych, którzy preferują inny język niż niemiecki instalator wersji : angielskiej, francuskiej i hiszpańskiej do wyboru:
Schowek01.jpg

Instalka promo, klucz trzeba mieć własny z ostatniej promocji
Pozdrawiam

Rycho

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5075
Promocja tylko jeszcze tylko dziś do godz. 10.00

Link do rejestracji:

Kod promocyjny wpisywany przy rejestracji:

Na maila otrzymujemy kod i link do pobrania programu.

Do góry