Wojna w Ukrainie

S

spamtrash

W pewnym sensie prawda. Jednak baza amerykańska powstała jak kraj już dobrze prosperował
i nie prowadzili działań w wprowadzaniu demokracji a swoją drogą ludzie i tak chcieli ich wypędzić z Okinawy.
e tam...
PO Mzda's city and Nagasaki?
co bylo wazne there: change the role of the Emperor ;)

S

spamtrash

Reaktywizacja....
2022: Ukrainians welcome.
2023: 2.35 (DWA przecinek CZYDZIESCI PINC) % Ukraincow placi za zakwaterowanie w Polssce (reszta skundli mieszka na Ukrainie albo w Niemczech i tylko rypie glupich Polakow na zasilki)*
O kuwa...:jaranko

* - jak zwykle PS ode mnie. Jezeli ktos chcialby negowac to co napisalem powyzej to serdecznie zapraszam do zlozenia pozwu sadowego. Z gory uprzedzam: trudno bedzie podwazyc dane ktore zostaly zaprezentowane przez Komisarza d/s refugees UN w Lublinie... ale: be my guest.

PS: przepraszam za agielski, alem leniwy i najlatwiej.
Kto jest TWOIM wrogiem?
eee..... ten ktoremu wyrzadzasz najwieksza szkode, nie?
Znaczy: ** jesli Ukraina wyrzadza najwieksza ekonomiczna szkode jakiemus krajowi... ja bym to odebral jako swoista deklaracje, nieprawdaz?

**- ponownie, jakkolwiek sie wzdragam, jestem w stanie udostepnic to i owo...
to juz za deleko poszlo i uwazam ze miejsce gdzie sie urodzilem przewaza nad obietnicami.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
  • Lubię to
Reactions: MLJ

bene

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
3628
Swoją drogą może już pora zmienić barwy u góry na
poland-flag.gif

MLJ

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5421
Swoją drogą może już pora zmienić barwy u góry na
poland-flag.gif

Osobiście w ogóle bym nie zmieniał, ale rozumiem że swego czasu był to wyraz pewnego wsparcia, za które tydzień temu ukraińcy na forum światowym nam "podziękowali". Jestem także za zmianą kolorów przy logo..

S

spamtrash

W pewnym sensie prawda. Jednak baza amerykańska powstała jak kraj już dobrze prosperował
i nie prowadzili działań w wprowadzaniu demokracji a swoją drogą ludzie i tak chcieli ich wypędzić z Okinawy.
OK, Korea Poludniowa (zwlaszcza w porownaniu do Polnocnej)?

• Lubię to
S

spamtrash

Jak podaja ukrainskie zrodla:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
prezydent Zelenski dumnie oswiadczyl ze nie moze zagwarantowac kontynuacji do tej pory wzorowego zachowania (xDD) uhoccuf w przypadku obnienia pomocy dla Ukrainy.
Nie wiem jak polski rzad, ale ja potraktowalbym nader powaznie i albo zamknal wszystkich w obozach dla uchodzcow powolujac sie na wypowiedz Zelenskiego jako dowod na realnie istniejace zagrozenie terrorystychne z ich strony, albo wyslal ich do domu z tego samego powodu.

Biorac pod uwage cholubione i wynoszone na piedestal narodowe idealy ibohaterow - zdecydowanie nie chcialbym powtroki z Wolynia.

bene

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
3628
OK, Korea Poludniowa (zwlaszcza w porownaniu do Polnocnej)?
Myślałem, że zostanie ten kraj wywołany i na tym koniec.
Czytając historię tego kraju nie da się ukryć, że wleźli tam i zostali, ale to już inna inszość.
----------------------------

Wspominałem kiedyś, że kłopoty z ukropami dopiero się zaczynają :gwizdek

S

spamtrash

Kraj ogarniety wojna. Przerazenie w oczach. Ostatnia hrywnia wydana

No coz... jak wydana to trzeba

A jak juz sie uda cos wydutkac, to trzeba wydac...
Ponownie: kraj w stanie wony, miasto-bohater pod ustawicznymi nieludzkimi atakami.
A jak sie zyje?
A tak:

A Wy jak tam, Polaczki, dalej pracujecie zeby z Waszych podatkow szlo na zakwaterowanie w akademikach, 500+ i inne takie?
Milego ogladania.

bene

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
3628
Z taką kwotą w rankingu najbogatszych kobiet w Ukrainie miliarderka znalazła się na 26. miejscu .. a żebrzą o każdy nabój !!!

Czytaj więcej na

Ostatnia edycja:
  • Lubię to
S

spamtrash

Z taką kwotą w rankingu najbogatszych kobiet w Ukrainie miliarderka znalazła się na 26. miejscu .. a żebrzą o każdy nabój !!!

Czytaj więcej na
nie rozumiem kolegi.
Przypadkowo spotkana w Kijowie, w srodku kraju okrutnie walczacego i usilnie starajacego sie o kazdego centa ( z portfela podatnika UK, US i EU) mozna spotkac randomowa Karoline.
Nic specjalnego, losowo wybrana Ukrainka.

To ja bardzo przepraszam: jezeli nie jest sie randomem a kims lepszym to jakich sum by sie Kolega spodziewal?

Do góry