Wojna w Ukrainie

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29981
Miasto
Trololololo

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4428
Miasto
Polska
wzór Prezydenta

S

spamtrash

Dwa klipy pokazujace poczatek i koniec tego samego wydarzenia, krecone sila rzeczy dwoma telefonami (umowmy sie ze martwi maja problem z ogarnieciem stabilizacji obrazu):

czesc druga

to dla wszystkich tych ktorym sie wydaje ze to zabawa

S

spamtrash

Porozmawiaj z ladna i mloda i znana kobieta czy fecetem z Rosji. Opowiedz co sie dzieje na Ukrainie.
Np. Ani Lorak: "Mimo aneksji Krymu przez Rosję i wojny w Donbasie kontynuowała karierę w Rosji, za co była wielokrotnie krytykowana przez ukraińską prasę, polityków i część społeczeństwa[14]. Ponadto jej koncerty w Ukrainie często były zakłócane przez protestujących, a nawet odwoływane przez organizatorów[15]. Jednocześnie umacniała swoją pozycję na rosyjskim rynku muzycznym, m.in. dzięki współpracy z Grigorijem Lepsem, z którym nagrała przeboje „Uchodi po-anglijski” i „Zerkała”, a w 2018 była trenerką w siódmej edycji rosyjskiego programu Gołos[16]."

Np. Dana Borisowa
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

ja tam mam malo na karcie i nie kreca mnie panny ktore mialy w ustach wiecej.... putinow niz ja frytek, ale jak kogo kreci to zapraszam
FMsGGuuWYAU_MVr

S

spamtrash

ups... moj post w smieszne czy niemieszne moze sie okazac prawda: wrozka-wpierduszka moze byc szybka z dostawa

S

spamtrash

Warto poczytac... przyznac musze ze z sensem, bo... bo np. Black Water to przy nich szczeniaczki. Dlugo jeszcze zostalo maszerowania tym z Legii, bo sie zaczynam martwic?
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

S

spamtrash

Dobra. Teraz to powaznie: jesli sa jacys Ukraincy to badzcie przez chwile powazni, prosze: jezeli w takim tempie bedziecie podpierdzilac ruskim tanki, to putler sie obrazi, walnie focha, zamknie w sobie i w waterklo w bukrze i jak go wtedy odstrzelic? Wezta sie ogarnijta...

Zas mu zajumali, BRTa tym razem...

Do góry