Uzgodniliśmy (administracja) że do promocji takich jak ten program gdzie jego producent oszukuje, będziemy dodawać w tytule tematu info - Program wątpliwej reputacji - .
Ostatnia edycja:
W oficjalnym statemencie wyjasniajacym co to jest (Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!) stoi jak wol ze to dla sysadminow korpo :-/
-może ktoś wrzuci na koniec zdjęcie pamiątkowe bo jestem ciekaw jak wygląda to cudo
-może ktoś wrzuci na koniec zdjęcie pamiątkowe bo jestem ciekaw jak wygląda to cudo
Może to taka metoda, dajemy klucz na promocję który nie działa więc może zachęci to potencjalnych klientów do zakupuTak jak pisałem wcześniej, to klon PC Master Cleaner.
![]()
![]()
Screen z promocji
![]()
Może to taka metoda, dajemy klucz na promocję który nie działa więc może zachęci to potencjalnych klientów do zakupu![]()
Dokładnie ale słabo się przyłożyli bo interfejs tej podróbki tak trochę mało podobny do oryginału.He he, możliwe. Ale poza tym myślę że zobaczyli, iż ludzie się już poznali na PC Master Cleaner, więc podpięli się po chwytliwą markę Wise i próbują łapać naiwnych na nowo.