Wise Care 365 Pro za darmo !

zapomnij

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
234
Oxy oczywiście,że podstawy działania to ja łapię. Wszystko gra program się uruchamia z systemem tylko boster wyrzuca błąd.

a tak poza tematem to TrustPort Total Protection czy Pandę ?

win98

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
50
Wskaźnik kondycji komputera 10,0, ale niestety program tak szczesał mi Firefoxa, że teraz strony to tylko rozjechany tekst, bez obrazków, tła, itp. :(

Nie wiem z czym się to je, czy zmieniło sie jakieś ustawienie w Firefoxie, czy też Wise Care 365 Pro zmienił coś w systemie.

Opera i IE działają poprawnie, innych dolegliwości nie zauważyłem. Proszę o poradę, jak temu zaradzić.

wojwojtek

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
65
OXYGEN THIEF
Witam,przegapiłem termin pobrania WC365 jak mam wyciągnąć instalatorek z kluczykiem z podanej strony?

win98

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
50
Eru

Dziękuję, zadziałało. Ale taki reset jest bolesny :dziwak

Parę opcji czyszczenia już odznaczyłem w ustawieniach Wise Care 365 Pro, ale zastanawiam się jeszcze co odznaczyć, bo nadal po czyszczeniu usuwa mi w Firefoxie zakładki przypięte jako "karty aplikacji". Może wszystkie opcje związane z internetem, ale wtedy jaki sens ma używanie takiego programu ??
Dodam, że podczas pracy z iObit Advanced SystemCare PRO 4/5, czy Ashampoo WinOptimizer 8 nic takiego nie zdarzyło się. Poza tą dolegliwością program spisuje się naprawdę dobrze. Gdyby ktoś, na ten temat mógł powiedzieć coś... to będę wdzięczny :)

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30866
Miasto
Trololololo
wojwojtek napisał:
OXYGEN THIEF
Witam,przegapiłem termin pobrania WC365 jak mam wyciągnąć instalatorek z kluczykiem z podanej strony?

masz podane wcześniej, wystarczy uważnie czytać. :wariat

@win98 ja używam FF i w Wise Care 365 Pro w opcjach czyszczenia zaznaczyłem wszystko oprócz usuwania haseł z FF ( mam tam 1 hasło) i nie zauważyłem żadnych problemów z funkcjonowaniem lisa.Czyści bardzo dobrze program.

aha żeby nie było, niektóre programy czyszczące IOBIT, JetClean i parę innych nie usuną ciastek i innych tymczasowych śmieci gdy przeglądarka jest otwarta (uruchomiona).Ten widzę czyści.

win98

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
50
Musiałem odznaczyć wszystko co ma w nazwie FF, inaczej wszystko o czym wspominałem szło się j....
Aha, mój system to XP, nie wiem czy ma to jakieś znaczenie.

@OXY
Czy podczas czyszczenia miałeś w FF zakładki przypięte jako "karty aplikacji" ??

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30866
Miasto
Trololololo
win98 napisał:
@OXY
Czy podczas czyszczenia miałeś w FF zakładki przypięte jako "karty aplikacji" ??
raczej nie bo nawet nie wiem jak to się przypina :wariat

win98

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
50
prowoklik na zakładce otwartej karty i tam jest opcja "przypnij jako kartę aplikacji" - fajna opcja, często z nie korzystam

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30866
Miasto
Trololololo
:dziękuję

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
Ja z tym programem nie mam zadnych problemow..jak narazie jestem mile zaskoczony...Po pierwsze nie szkodzi.. a po drugie robi to co do niego nalezy, i w moim przypadku robi to skutecznie .
System startuje teraz w 29 sekund, wczesniej robil to w 37 ...niby nieiwle ale cieszy :)

alco

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
648
bez@ nazwy napisał
Wszystko gra program się uruchamia z systemem tylko boster wyrzuca błąd.
Mam ten sam problem. U mnie to wygląda tak:

SoGEH.jpg

Oczywiście po wyłączeniu boostera z autostartu wszystko wraca do normy. Ale zastanawiam sie jaka może być tego przyczyna :scratch . Mimo tego błedu program naprawde fajny. :dziwak

wojwojtek

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
65
Zainstalowałem, wydaje się być całkiem dobry ale..już drugi raz musiałem skorzystać z opcji przywracania (i cale szczęście że się udało) bo po czyszczeniu WiseCare, ikona kosza niby jest ale pod nią brak jest zawartości kosza a pojawia się to "otwórz za pomocą" co to może być?

Do góry