WinRAR 5 lifetime do wygrania na PZD

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Do wygrania 1 licencja na program WinRAR 5 lifetime

winrar5fbslx.png

Zasady uczestnictwa:

1. Do konkursu może stanąć każdy, kto w momencie ogłoszenia konkursu już jest zarejestrowanym użytkownikiem forum. Uczestnicy zapisani po tym terminie nie mogą brać udziału w tym konkursie.
2. W konkursie mogą brać udział użytkownicy ze statusem co najmniej "zasłużony".
3. Proszę o pozostawienie komentarza, dlaczego chcesz wygrać licencję na ten program.

Uwaga: zwycięzca po ogłoszeniu wyników w ciągu 12 godzin powinien podać swoje dane:
Imię, Nazwisko, Adres (ulica, miasto), Kraj, Adres email.
Po upływie tego czasu licencja przechodzi na kolejnego na liście, który ma 10h na podanie danych itd.
Zakończenie konkursu: 27.05.2014 godz. 22.00
Życzę powodzenia w losowaniu zwycięzcy, którego wyłoni random.org!

rafalp86

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
459
Najlepszy program do archiwizacji i kompresowania plików :) Dlatego chce wygrać.

A

Anonymous

Nie znam lepszego programu do kompresji niż WinRAR a do tego program wciąż się rozwija, dlatego zgłaszam się do udziału w konkursie :ok

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
To chyba najlepszy program do archiwizacji i kompresji plików,dlatego chcę go wygrać i biorę udział w konkursie. :)

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
I ja przystępuję do konkursu. Jeżeli chodzi o WinRar to sprawa wygląda tak, że najpierw jest on, potem długo, dłuuuugo nic... a potem alternatywy... krótko ujmując - jest bezkonkurencyjny dlatego chcę go wygrać :)

Tofana, dzięki za konkurs :)

Conti

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
76
Wszystko zostało już napisane, najlepszy .... stale rozwijany .... szeroko używany .... nie zniknie zaraz z rynku ....
Dzięki za konkurs, przystępuje do niego.

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
3. Proszę o pozostawienie komentarza, dlaczego chcesz wygrać licencję na ten program.
Mój komentarz będzie lekko kontrowersyjny :jezyk więc osoby wrażliwe proszę o nie czytanie dalszej części :sarkazm
Dlaczego chcę go wygrać ?....nie dlatego, że jest najlepszy, bo nie jest ...nie dlatego, że jest bezkonkurencyjny, bo nie jest...jest to zwykły archiwizer jakich pełno na rynku, no to dlaczego chcę go w końcu wygrać??.....dlatego, że ludzie lgną do niego jak muchy do ......(powiedzmy) miodu.... i licka byłaby dobrą kartą przetargową w przyszłej wymianie na inny soft . :)

A

Anonymous

Chciałabym wygrać WinRar ponieważ tak jak napisali przedmówcy jest on jednym z lepszych programów do archiwizacji, najbardziej wygodny i z najlepszą kompresją, co prawda niektóre alternatywy posiadają więcej opcji np dostosowania wyglądu programu czy obsługują więcej formatów jak chodzi o otwieranie, ale tak czy siak winrar ma w sobie to "coś" co sprawia, że większość chce z niego korzystać

Dziękuję za konkurs

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
Tofana,

podziekowanie za kolejny konkurs!

Jeden z najlepszych programów do pakowania, wszechstronny, z opcją recovery.

Pozdrawiam,

:england

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
64
Miasto
Trójkąt Bermudzki
pierwszy paker z którym miałem styczność poznając tajniki komputera i softów. Może i są lepsze lecz do tego czuję szczególny sentyment.

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
thanks for the WinRar giveaway.
I'm using version 4, which cannot be upgraded to v5. Hence, I would appreciate an entry in this giveaway to be able to win a license.

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Witam !

Świetny program do kompresji plików podobno jedna z najlepszych aplikacji tego typu na świecie :klawik.
Wersja 5 przynosi wiele ciekawych rozwiązań :)
Biorę udział w konkursie i :dziękuję

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
andthewinnerissmall.jpg

2014-05-27_22h03_55.jpg

@ktośtam
congratulation-042.gif