WinPatrol PLUS 2011 - Konkurs |GIVEAWAY|

Status
Zamknięty.

Naits

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
7Dx61.jpg

Dzięki uprzejmości BillP Studios zapraszamy na :!: Konkurs :!: GIVEAWAY :!:

Do wygrania jest 5 licencji do programu WinPatrol PLUS.
Five licenses for WinPatrol PLUS to WIN !!!

Zasady konkursu :

Proszę napisać komentarz dlaczego chciałbyś wygrać WinPatrol PLUS.
Konkurs zakończy się 03.03.2011 (losowanie random.org)

POWODZENIA :!:

Rules :

Please write a comment why would you like to win WinPatrol PLUS.
Comments only in Polish or English.
The giveaway ends on 03.03.2011 (selected by random.org)

GOOD LUCK :!:

joa87

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
129
Miasto
Szczecin
Bardzo chciałabym wygrać wersję Plus WinPatrol, bo mam jego wersję darmową, a wiem, że jego komercyjna wersja jest bardziej funkcjonalna i zapewnia większą ochronę. I chciałabym sprawdzić, jak ten program będzie współpracował z moimi innymi programami do ochrony. Potrzebuję tego programu i chcę go wygrać. Mam nadzieję, że mi się poszczęści. :)

boniaszek

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
jest to jeden z najlepszych programów do dodatkowego zabezpieczenia komputera. dlatego chciałbym go wygrać.

shadow14pl

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Chcialbym go miec poniewaz mam pelna kontrole nad komputerem i wiem co sie uruchamia itd. i zawsze moge zablokowac:)

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
44574
Miasto
Gdzieś w Polsce
WinPatrol Plus 2011 to solidna dodatkowa ochrona komputera. Daje nam jakąś kontrolę nad uruchamianymi procesami, możliwość zarządzania nimi czy po prostu wyłączenia. Mam jeszcze ważną licencję na WinPatrol Plus 2010 i liczę, że uda się mi ją przedłużyć na kolejny rok :D ;)

rimdop

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Chciałbym wygrać ten program, ponieważ pomoże w zabezpieczeniu mojego komputera.

witwoj77

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Od kilku lat korzystam z tego programu w wersji free i nigdy mnie nie zawiódł dlatego przyjemnie byłoby wygrać licencje na wersje Pro programu który na stałe u mnie zagościł.

matroska

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
10
This is a very good software to anticipate damage to the system, because with this program I can monitor what processes are running on my computer, I hope I'm lucky to get one license key for this software :)

A

Anonymous

Witam!
Programów do zabezpieczenia kompa nigdy za dużo :) W swojej klasie chyba najlepszy program :) Dlatego chciałbym go wygrać.
Pozdrawiam

A

Anonymous

Witam.Również chciałbym mieć na swoim kompie program WinPatrol . Oczywiście mógłbym zainstalować wersje free, ale wersja plus ma to co mnie najbardziej interesuje w tym progsie czyli wgląd w ukryte procesy w autostarcie i uzyskanie o nich bardzo szczegółowych informacji.
Nie bez znaczenie też pozostaje fakt że wersja plus ma zwiększoną wydajność. Przydatną również opcją w wersji plus jest możliwość przeglądu i usuwania formatów ActiveX.
Tak więc jest to bardzo przydatny monitor który poinformuje o każdej zmianie jaka zachodzi w naszym kompie.
I dlatego chce go wygrać :D .

NiceTake

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Thank you Naits for the WinPatrol Plus 2011 giveaway!
WinPatrol Plus is an nice app for monitoring changes in the system especially the registry and thus maintaining the integrity of the system.
Also it's online database of more than 30,000 programs helps in identifying unknown programs on the system.

Vegito

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Hi Naits,
Thank you for the giveaway opportunity and many thanks for BillP Studios for sponsoring the WinPatrol licenses. Please count me in. WinPatrol with Trusty Scotty, always on guard, is an essential component of computer security. This is why I would like to win WinPatrol Plus.
Kind regards,

Orion

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
330
Miasto
somewhere in cyberspace....
Ten program byłby dobrym uzupełnieniem dla mojego pakietu ochronnego. Jest mały, lekki a przy tym skuteczny. Wersja Plus interesowałaby mnie z racji posiadania mozliwosci uzyskania informacji o danym procesie z bazy firmy. Więc cieszyłbym się jakby dopisał mi fart w tym konkursie.....

arturro

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Kiedyś używałem WinPatrola w wersji free na laptopie i niezwykle ceniłem sobie jego funkcje dotyczące możliwości monitorowania wszelkich aktywności na komputerze. Dawał poczucie panowania nad całym "procesowym chaosem". Chętnie zainstaluję go w wersji Plus :D

Andi

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Chciałbym wygrać ten program, gdyż bardzo zależy mi na bezpieczeństwie komputera i bardzo dużo kosztowałaby mnie utrata moich danych.

Status
Zamknięty.
Do góry