WinISO Standard za darmo

virophage

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
22
Miasto
Pomorze
Przecież @Tadek dal tam linka, nie trzeba żadnego proxy kluczyk pasuje do 6.3 dożywotnia licencja :dziwak

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Mam dożywotnią licke na ten program i zastanawia mnie sytuacja ...jak to się ma do formatu ?? muszę strzelić kopię klucza z rejestru ?? :scratch

Naits

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
10
virophage napisał:
Przecież @Tadek dal tam linka, nie trzeba żadnego proxy kluczyk pasuje do 6.3 dożywotnia licencja :dziwak

nie trzeba jak chcesz 1 licencje :dziwak ja potrzebuje akurat dwie więc trzeba przez proxy polecieć
a tak w ogóle to klucz jest jeden taki sam dla wszystkich, pewnie liczy się generowany email
co do dożywotniej się nie wypowiadam, było już kilka promocji na WinISO 6 czy 6.1 i klucze wygasały
pewnie trzeba zrobić jak pisze remool wtedy będzie można się nim cieszyć do oporu
licencje na poprzednie WinIS'a nie przypisywały się do komputera ani nie sprawiały problemu po formacie, jedynie tak jak pisze po pewnym czasie dotychczasowy klucz już nie chciał się zarejestrować

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30936
Miasto
Trololololo
dożywotnia to może ona jest ale bez możliwości aktualizacji do wyższych wersji.Dają za darmo to nie wybrzydzać.

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Swoją lickę dostałem z wersja 6 a teraz mam 6.3 i bierze nadal wszystkie małe aktualizacje ...może jest na całą wersję 6 aż do 7 :scratch

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30936
Miasto
Trololololo
OXYGEN THIEF napisał:
no dobra źle się wyraziłem :lanie , i pewnie jest tak jak piszesz.podobnie ma Revo Pro zrobione, aktualizujesz np: od 6.0.0.0.0. do 6.9.9.9.9 bezpłatnie, ale już do v7 nie, musisz zrobić "apergejd" za drobną opłatą.

Uwaga uwaga, musiałem się dowiedzieć i poczytałem i faka.
Q: What is your Upgrade Policy?

A:

We provide lifetime free upgrades for all registered users. When the latest version is released, you can download it on our website:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Czyli niby są dożywotne na wszystko ale teraz następny klin, bo dożywotne to mogą być tylko te kupne a nie te co rozdają w promocjach. :scratch

Naits

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
10
rejestracja klucza działa i bez połączenia, w programie pisze że dożywotnia licencja

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Zgadza się , poprzednia licencja była tylko na 1 rok, do marca i właściwie poważnie myślałem o zrezygnowaniu z tego programu, tym bardziej, że w nowych systemach Windows ISO jest obsługiwane przez exp;orator. co jest bardzo wygodne. No, ale w XP jakiś program do obsługi obrazów dysków jest wręcz niezbędny. Nie wiem jak teraz ale w poprzedniej wersji WinISO podczas zapisu wprowadzanych zmian w ISO generował sporo błędów powodujących to, że z zapisanych plików nie dało się korzystać, szczególnie ta przypadłość dotykała aplikacje.

Naits

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
10
klucze już nie działają :) nie da się ich zarejestrować
czyli nieco inaczej jak w poprzednich promocjach winiso to zrobili

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30936
Miasto
Trololololo
było chyba tam napisane że trzeba zrobić "aktiwejszyn" w dniu promocji.

Naits

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
10
było, zawsze tak piszą ale nie zawsze się to sprawdza

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30936
Miasto
Trololololo
1 aktywacja musiała być w dniu promocji inaczej serialek można sobie.

Naits

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
10
no właśnie ja tak zrobiłem, aktywowałem sobie w dniu promocji i wszystko śmigało
musiałem cofnąć system i dziś instaluje potem rejestruje a tu zonk... już nie działa :)
trzeba było zapisać klucz rejestru... no cóż :)

ciekawe czy jakby ktoś miał klucz robiony na Win7 i podesłał mi go, ja zmienił bym nazwy użytkownika w tych plikach bo ścieżki instalacji raczej są domyślne to by mi zadziałało i program był by aktywny

eualex

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
5
Kamelka napisał:
WinISO Standard 6 na BitsDuJour

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

BitsDuJour napisał:
You must install/register the software within 2 days, and cannot do so afterwards. Upgrades to future versions of the software will be free for 12 months. For versions after that, upgrades will require additional payment, which will be discounted by 70%

Do góry