Dokładnie, trzeba wybrać pomiędzy tanio a legalnie.jak w temacie : gdzie tanio kupić legalny klucz?
jak przeglądałem oferty, to taniutko jest ale na legal to nie wygląda...
Fajna jest ta "istotna zmiana" systemu polegająca na "zmianie płyty głównej"... Według mnie to całkiem nowy komputer, ale co ja się tam znam...
Jeśli na tym samym kompie to aktywujesz bez problemu. Nawet i 10 razy dziennie.
Jaki masz sprzęt stacjonarny ,czy laptop !inaczej: padł mi komputer (jest nie do odpalenia) z legalną wersją win 10 pro...
coś się naczytałem(śmieję się sam z siebie) o możliwości dezaktywacji klucza by go ponownie zaktywować, tylko nie wiem czy w takiej sytuacji to się da..
Czyli konkretnie - co miałeś i umarło, a na czym planujesz zmartwychwstać?
Kolega z poprzedniej pracy rozwiązał podobny problem jeszcze inaczej. Oddał lapka do serwisu i tam wgrali mu nowy BIOS z wpisanym numerem seryjnym Windows 10 OEM dla Lenovo. Windows się aktywował bez problemu. Minusem jest to, że nie można już aktualizować BIOS, bo straci aktywację. Ale to wyszło trochę drożej niż zakup licencji z neta. ale dużo taniej niż zakup pudełkowej wersji Windows.generalnie komputer służył i ma służyć wyłącznie księgowej
miałem stacjonarny Fujitsu, teraz laptop Asus (z siódemkąna dodatek włoską), musi wystarczyć na rok, dwa...
dodałem brakujący ram, zmieniłem dysk, zainstalowałem 10-tkę, która krzyczy o serial...![]()