Widows Xp w pliku iso

Status
Zamknięty.

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Mam na płycie CD plik iso z Windowsem XP pobrany z chomika i nie wiem jak go przekształcić w normalny obraz ,aby póżniej użyć go do formatowania.

A

Anonymous

Źle nagrałeś na płytę.

Musisz nagrać obraz na płytkę CD jako płytę startową, prawidłowo nagrasz np programem ultraiso

Tutaj masz pierwszy lepszy poradnik:

A

Anonymous

Tak to jest jak gimnazjaliści biorą się za tworzenie poradników...wypala płytkę z maksymalną prędkością :szydera
Senior38-dałeś radę ? Ustaw prędkość wypalania na : x4.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
34020
Miasto
Trololololo
może napisz jakim programem nagraleś płytkę

A

Anonymous

Hornet napisał:
Tak to jest jak gimnazjaliści biorą się za tworzenie poradników...wypala płytkę z maksymalną prędkością :szydera
Senior38-dałeś radę ? Ustaw prędkość wypalania na : x4.

Kiedyś szybkość nagrywania miała większe znaczenie, teraz nie koniecznie i powiem Ci, że nic się nie stanie jak nagra obraz płyty z systemem z maksymalną prędkością, więc nie wiem co Cię tak śmieszy Hornet. Zresztą bez względu na to czy ktoś jest gimnazjalistą czy też nie to lepiej jak robi cokolwiek, a nie tylko krytykuje innych jakby wszystkie rozumy zjadł. (o krytyce pisałam tak ogólnie to nie bierz tego do siebie)

Hornet napisał:
On chyba nie wypalił płytki tylko nagrał plik iso. na CD :)

No tak, dlatego napisałam, że ma źle nagrane

A

Anonymous

Ola napisał:
Kiedyś szybkość nagrywania miała większe znaczenie, teraz nie koniecznie i powiem Ci, że nic się nie stanie jak nagra obraz płyty z systemem z maksymalną prędkością, więc nie wiem co Cię tak śmieszy Hornet.
Głupoty wypisujesz Ola tylko nie wiem : świadomie czy nieświadomie :scratch Obraz płyty wypalamy zawsze na : dobrym nośniku i z minimalną prędkością,więc nie wprowadzaj ludzi w błąd :)

A

Anonymous

Hornet tkwisz w błędzie nie zawsze nagrywa się z najmniejszą prędkością, oczywiście przy mniejszej szybkości jest mniej błędów, ale jak mówiłam teraz nie ma to już takiego wielkiego znaczenia jak kiedyś i nic się nie stanie jak nagra z większą szybkością

Senior w razie problemów pisz, pomożemy.

A

Anonymous

Ola napisał:
Hornet nie będę z Tobą dyskutować na ten temat bo wiem, że to ja mam rację. Tkwisz w błędzie nie zawsze nagrywa się z najmniejszą prędkością, oczywiście przy mniejszej szybkości jest mniej błędów, ale jak mówiłam teraz nie ma to już takiego znaczenia jak kiedyś i nic się nie stanie jak nagra z większą szybkością

Senior w razie problemów pisz, pomożemy.
I vice versa :)

A

Anonymous

Funkcje zaawansowane>Stwórz płytę CD/DVD/Blu-ray używając ustawień zaawansowanych>Stwórz CD/... Samostartujący chyba tak się nagrywało z w tym programie

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
34020
Miasto
Trololololo
Nie mam tego programu więc musisz poszukać tam czegoś takiego jak "Stwórz płytę rozruchową, bootowalną lub startową." albo poczekaj aż ktoś kto ma ashampoo napisze.

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Ola napisał:
Funkcje zaawansowane>Stwórz płytę CD/DVD/Blu-ray używając ustawień zaawansowanych>Stwórz CD/... Samostartujący.
Oleńka, czy oby na pewno... może wystarczy nagrać zwyczajnie nie jako samostartujący, bo obraz pewnie sam z siebie ma boot'a... a to o czym mówisz może być do tworzenia płyty bootowalnej, gdy masz wyodrębniony sektor rozruchowy :)
Mogę się mylić, ale warto wziąć to pod uwagę... :zawsty

Status
Zamknięty.
Do góry