Webroot SecureAnywhere AntiVirus 2014 za darmo

kagar54

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
22
Miasto
Okolice Przemyśla
senior38 napisał:
Mam pytanie odnośnie tego programu.Zainstalowałem go na laptopie z systemem XP i strasznie mi spowolnił otwieranie stron internetowych.Jeżeli na ikonie w pasku jest kłódka to nie mogę otworzyć strony,natomiast jej brak otwiera strony świetnie.Czy to można w jakiś sposób zmienić,bo jeżeli nie to muszę pożegnać się z Webrotem.

senior38 - u mnie na ósemce kłódka na ikonie jest cały czas i śmiga dobrze , kłódka znika dopiero jak zminimalizuję przeglądarkę .

ard

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Coś mi dzisiaj licencja na 2 lata zaczęła nawalać. Zmieniłem kod na wcześniejszy, 6 miesięczny i wszystko wróciło do normy. A jak u was działa?

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
ard napisał:
Coś mi dzisiaj licencja na 2 lata zaczęła nawalać. Zmieniłem kod na wcześniejszy, 6 miesięczny i wszystko wróciło do normy. A jak u was działa?

To samo, czyli spierniczenie, ale pólroczna OK :szef

kagar54

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
22
Miasto
Okolice Przemyśla
Manila napisał:
ard napisał:

To samo, czyli spierniczenie, ale pólroczna OK :szef

U mnie też po aktualizacji przestał działać - długo żeśmy się nim nie nacieszyli , ale przeszedłem na sześciomiesięczną Panda Cloud Antivirus Pro .

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
kagar54 napisał:
U mnie też po aktualizacji przestał działać - długo żeśmy się nim nie nacieszyli , ale przeszedłem na sześciomiesięczną Panda Cloud Antivirus Pro .

Dalej aktualne jest promo na półrocznego Webroota. :eek:o

ard

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Można 4 razy, co pół roku odnawiać nową licką i będzie 2 lata. :)

kagar54

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
22
Miasto
Okolice Przemyśla
ard napisał:
Można 4 razy, co pół roku odnawiać nową licką i będzie 2 lata. :)
ard a gdzie to wyczytałeś że można 4 razy odnawiać , ja znalazłem tylko to :

Webroot Defensywny przystanku Promocji gra dostępna w 50 USA między 12:01 MT w dniu 29 sierpnia 2013 i 11:59 MT w dniu 3 stycznia 2014 r. ("Okres Oferty"). Okresie Oferty, otrzymasz bezpłatną subskrypcję 6 miesięcy do Webroot SecureAnywhere ® AntiVirus dla 1 urządzenia, wycenione na 19,99 dolarów. Oferta dotyczy tylko abonamentów pobranych z

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Broncos. Nie ważne na wcześniej zakupione lub out-of-magazynie towar. Nie mogą być połączone z każdą ofertę innych, kupon lub dyskonta. Webroot zastrzega sobie prawo do zmiany, odwołania lub rozwiązania niniejszej oferty w dowolnym czasie i bez powiadomienia. Nieważna, jeśli opodatkowane, ograniczone lub zakazane, a pracownikom Webroot i uczestniczących powiązanych online.

...no chyba że źle szukałem

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29948
Miasto
Trololololo
odnawiać można wiele razy, wystarczy zachować oryginalny instalator sobie.Jak skończy ci się te 6 miesięcy, usuwasz całkiem program i instalujesz jeszcze raz zakładając nowe konto i masz kolejne 6 miesięcy.

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Święta prawda z tym odnawianiem Webroocika. Miałem już dwa obiegi na tej samej instalce pobranej rok temu.

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
A

Anonymous

Webroot SecureAnywhere 8.0.4.42

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Ps:
kagar54 napisał:
senior38 - u mnie na ósemce kłódka na ikonie jest cały czas i śmiga dobrze , kłódka znika dopiero jak zminimalizuję przeglądarkę .
Na 8.1 wygląda to tak. Jak jest ikona nie wyciągnięta na pasku - mimo że przeglądarka otwarta, to kłódki nie pokazuje. Jak wystawi się na pasek, wtedy kłódka jest widoczna.

9851516Zrzut_ekranu__11_.png

Do góry