A

Anonymous

SKIBA napisał:
:zaciesz Komp działa i nie zamula mi. Większość mam licencje promocyjne za półceny lub darmowe, to czemu nie skorzystać. OCZYWIŚCIE NIE PIRACKIE!!! :mad: Ja już się kiedyś kiedyś przejechałem na witaminkach, więc dziękuje. A jeśli chodzi o te programy zabezpieczające, ważne że się nie gryzą.
90 % tego co masz zainstalowane możesz spokojnie wywalić
" IOBit Malware Fighter"- poziom wykrywania czegokolwiek - 2 %
"AdvancedSystem Care Ultimate" zamulający pakiet wątpliwej jakości do którego dokopali silnik bitka
"Spybot Search And Destroy z antywirusem od Bitdefendera" kolejny silnik od bitka :szydera
"ScureAPlus" 12 silników AV w chmurze (AVG, BiTDefender, Emsisoft, Eset itp) :szydera
chłopie :friends co ty robisz :szydera
na dobra sprawe bez żadnego uszczerbku na bezpieczeństwie możesz wywalić wszystko i zostawić Nortona + malwarebytes
lub
ScureAPlus+Malwarebytes - ... w obydwóch przypadkach jako skaner na żądanie

A

Anonymous

SKIBA napisał:
Moja konfiguracja zabezpieczająca PC: Norton Security, Malwarebytes Antimalware, Malwarebytes Antiexploit, Zemana Antimalware ( na żądanie ), ScureAPlus, Spybot Search And Destroy z antywirusem od Bitdefendera, Spyshelter Premium, IOBit AdvancedSystem Care Ultimate oraz IOBit Malware Fighter. :piwko :wariat
Podejrzewam,że rżniesz głupa SKIBA :wariat .Dobrze się bawisz ?
U mnie na obu maszynkach to samo czyli : AppGuard + SpyShelter Premium.

Tomasz Bielski

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
32
Miasto
Szczecin
Panowie używam obecnie Emsisoft Anti-Malware 10 na rok mam za darmo. Co warto jeszcze? Mam Unchecky ale jakiś Internet Security by się przydał.. Tylko jaki najlepszy?

A

Anonymous

zefirek83 napisał:
Panowie używam obecnie Emsisoft Anti-Malware 10 na rok mam za darmo. Co warto jeszcze? Mam Unchecky ale jakiś Internet Security by się przydał.. Tylko jaki najlepszy?
A w jakim celu miałby się przydać przy już posiadanym Emsisoft ?

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30267
Miasto
Trololololo
zefirek83 napisał:
możesz zmienić zaporę jedynie (bo pewnie masz Firewalla systemowego), nie ma sensu dokładać i dokładać i dokładać, a tak na marginesie jaki system ??

Tomasz Bielski

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
32
Miasto
Szczecin
Nio bo pracuje w takiej firmie komputerowej gdzie loguje się do panelu administratora itp i wskazane jest posiadanie IS zawsze miałem Nortona i KIS ale już się pokończyły..

Dlatego myślę aby mieć coś innego - Padło na roczny Emsisoft AntiMalware.. Tylko że to nie jest Emsisoft IS tylko Anti-malware.. A zaporę mam Windows Defender..

Co do systemu od dziś djestem posiadaczem Windows 10 64bit.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30267
Miasto
Trololololo
zefirek83 napisał:
Nio bo pracuje w takiej firmie komputerowej gdzie loguje się do panelu administratora itp i wskazane jest posiadanie IS zawsze miałem Nortona i KIS ale już się pokończyły..

Dlatego myślę aby mieć coś innego - Padło na roczny Emsisoft AntiMalware.. Tylko że to nie jest Emsisoft IS tylko Anti-malware.. A zaporę mam Windows Defender..

Co do systemu od dziś djestem posiadaczem Windows 10 64bit.

w sumie trochę nie kumam ale przecież jak dorzucisz lepszą zapkę to też masz IS.Uchyl rąbka tajemnicy i napisz któż taki stwierdził że wskazane jest to jak napisałeś.

W firmie korzystasz z programów promocyjnych ??

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12481
Miasto
Somewhere over the rainbow.
OXYGEN THIEF napisał:

Może dybie na stanowisko szefa a w ten sposób może mu się udać :zaciesz

Tomasz Bielski

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
32
Miasto
Szczecin
OXYGEN THIEF napisał:
w sumie trochę nie kumam ale przecież jak dorzucisz lepszą zapkę to też masz IS.Uchyl rąbka tajemnicy i napisz któż taki stwierdził że wskazane jest to jak napisałeś.

No dobrze to jaką zaporę preferujesz do tego emsisofta anti-malware?

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30267
Miasto
Trololololo
zefirek83 napisał:
OXYGEN THIEF napisał:

No dobrze to jaką zaporę preferujesz do tego emsisofta anti-malware?

zainteresuj się nakładką na zaprę systemową i będzie ok np: Windows Firewall Control czy TinyWall tylko że tu musisz coś kumać, a jak nie kumasz odnośnie połączeń (lub klikasz nie zastanawiając się) to faktycznie jakiś auto pakiet będzie ok, np Panda AV Pro która ma zaporę i działa automatycznie (sam posiadam)

wacek_1984

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
49
Ja tam do EAM preferuję SSFW lub PrivateFirewall.

Pewnie wiesz, ale napiszę, używanie w firmie licencji personalnych lub z jakichś gazet/promocji jest nielegalne ;)

Do góry