Walentynki 2015

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4821
Miasto
Gdynia Orłowo
.
Wszystkim kobietom forum

Walentynki-LOGGO.jpg

oraz słodka kartka od 123RF

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7422
Naszym miłym Paniom

images

sloWTazoO

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
23
Walentynki ?? Żenada !!

Dziś jest 73 rocznica powstania Armii Krajowej

30229.jpg

al

Ali al Forumiani, Duchowy przywódca PZD
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
13792
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Ja to tego nie rozumiem przecież kiedyś obchodzono ten dzień w św Andrzeja jak było ciepło, wianki itd. A teraz te czerwone serduszka, " I love you" wszędzie gdzie się da :chory . No ale w końcu św Walenty to patron chorych psychicznie więc to by się zgadzalo. Wszystkiego dobrego dla nieobchodzących :hippie

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4821
Miasto
Gdynia Orłowo
al_arsen napisał:
Ja to tego nie rozumiem przecież kiedyś obchodzono ten dzień w św Andrzeja jak było ciepło, wianki itd. A teraz te czerwone serduszka, " I love you" wszędzie gdzie się da :chory . No ale w końcu św Walenty to patron chorych psychicznie więc to by się zgadzalo. Wszystkiego dobrego dla nieobchodzących :hippie

W polskim Kościele katolickim jest patronem diecezji przemyskiej. Idąc Twoją drogą myślenia sądzić należałoby, że w tej diecezji jest największe skupisko chorych psychicznie? :jezyk

Wskutek splotu zwyczajów ludowych, folkloru i legend był uważany za obrońcę przed ciężkimi chorobami (zwłaszcza umysłowymi, nerwowymi i epilepsją), a nie jako patrona chorych psychicznie. Nie widzisz różnicy? :jezyk

W USA, Anglii i współcześnie w Polsce został uznany za patrona zakochanych. Dla tych ostatnich, sądzę, a nawet jestem przekonany, że nie ma problemów. :jezyk

Lucca

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1322
Miasto
Kraków

:dziękuję :dziękuję :dziękuję

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4821
Miasto
Gdynia Orłowo
sPeRaCz napisał:
Walentynki ?? Żenada !!

Dziś jest 73 rocznica powstania Armii Krajowej

30229.jpg

A co ma piernik do wiatraka?

Żenadą jest to, że nie dopuszczasz faktu, iż komuś może podobać się dzień zakochanych. Musisz wnieść do kapituły protest, że ktoś śmiał zapomnieć, iż w tym dniu jest inne święto. :dziwak :wariat

al

Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
13792
Miasto
Wiesz co antbil walentynki, koścół i religia u mnie zajmują w hierarchi podobną pozycję więc to skupisko ludzi psychicznych w przemyskiej diecezji to nie jest wykluczone :dziwak

A co do tego gdzie został uznany to przyznam Ci rację jak mi powiesz przez kogo ?? Mnie się nie pytali, a Ciebie ??

marsellusaliveinНиш

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
42
Ehhh z tą słynną miłością to prawda :dziwak Kiedyś dałbym sobie rękę uciąć, że nie istnieje. I wiecie co? Teraz byłbym ***** bez ręki :szydera :szydera

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4821
Miasto
Gdynia Orłowo
al_arsen napisał:
Wiesz co antbil walentynki, koścół i religia u mnie zajmują w hierarchi podobną pozycję więc to skupisko ludzi psychicznych w przemyskiej diecezji to nie jest wykluczone :dziwak

A co do tego gdzie został uznany to przyznam Ci rację jak mi powiesz przez kogo ?? Mnie się nie pytali, a Ciebie ??
Przyjąłem to z dobrodziejstwem inwentarza. :dziwak
Wolę Walentynki, niż np. święto 1-majowe. A wtedy musiałem zasuwać w pochodzie i cały dzień stracony :dziwak :dziwak :dziwak
Walentynki, Halloween, etc. - igrzyska. Gdyby brakło chleba...

al

Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
13792
Miasto
No i fajnie. Ty świętujesz ja nie i niech tak będzie :ok

Do góry