- Reakcje/Polubienia
- 7420
Masz rację nie dość że darmowy do użytku niekomercyjnego to jeszcze beta.Elvis_JXL napisał:Dobrze ściemniają na tym topsoftbargains. Darmową wersję programu dają w promocji
Nie po raz pierwszy zresztą.
Tak kiedyś dawali, poszperałem po ich stronie i kolejna fajna sprawaElvis_JXL napisał:@OXY
Ja to wszystko wiem, ale nie raz zdarzały się tam prawdziwe promocje. Pamiętam, że na którejś z tych badziewnych stron można było wyrwać np. Screenpresso Pro, ale to było dawno a teraz to samo dziadostwo tam jest.
VoodooShield Pro 4.68 (na rok)
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
VoodooShield to dobry program, chyba najprostszy w obsłudze z tych alternatywnych do ochrony PC więc zainteresowanie powinno być.Chyba spadło zainteresowanie tym programem że dali go w promocji![]()
Muszę przyznać że nie rozumiem wypowiedzi niektórych kolegów, raz że to prawdziwy rarytas:Chyba spadło zainteresowanie tym programem że dali go w promocji![]()
A czy ja coś napisałem, że program jest do doopy albo że się popsuł czy jeszcze coś innego? Np. na wildersach coraz rzadziej już piszą o tym sofcie i mogę się tylko domyślać że nie jest już tak popularnyMuszę przyznać że nie rozumiem wypowiedzi niektórych kolegów, raz że to prawdziwy rarytas:
https://programyzadarmo.net.pl/threads/konkurs-giveaway-voodooshield-pro.35087/page-2#post-252011
a drugim razem to![]()