OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
31694
Miasto
Trololololo
Chciałbym poinformować że w tej chwili spolszczenie jest dostępne bez zmian kto tłumaczył, więc w podpisie widnieje DARkNET. Oryginalny plik indtalatora tłumaczenia jest zainfekowany wirusem nie do usunięcia, dlatego go nie udostępniłem.
Jest faktycznie zainfekowany instalator czy po prostu fałszywy alarm?

dariuszku

Świeżak
Reakcje/Polubienia
7
Innego instalatora z innym autorem niż Emmers, nie pobierać!!!!!! Program może mieć WIRUSA. Pobieraj od Emmersa. Nie rozsiewam takich ŚMIECI, ale sam zostałem zaatakowany przez generator wirusa..., który tworzył i podczepiał pliki do bibliotek dll. TO JUŻ HISTORIA.

Wracając do tematu Przyjmuje PRZEPROSINY i że sam nie jestem świętym puszczam to w niepamięć. Co do tego, że nie napisałeś, że jesteś autorem. Jak to zrozumieć... (zrzut) Na tłumaczeniach nie ma już dariuszku jest... i niech tak będzie.
TERAZ JA APELUJE do wszystkich, co mają takie HOBBY - nie podpisuj się pod NIESWOIM -pozostanie WSTYD i NIESMAK!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
kliknij na obraz, aby powiększyć

Ostatnia edycja:

kamilow2005

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Tu są przetłumaczone wszystkie wersje tego programu, które można udostępnić. Nie potrzeba podpisu autora, można porównać teksty w oknach dialogowych. Moje tłumaczenia są takie same KROPKA w KROPKĘ (mało jest miejsc, gdzie tekst jest zmieniony chyba że, żeby był bardziej zrozumiały). Tylko nowy tekst jest dodany!
W tym temacie z mojej strony to już wszystko.

Jak się otworzy, kliknij na zrzut, aby powiększyć.
A czy mogę prosić o linka do tłumaczenia do nowszych wersji

dariuszku

Świeżak
Reakcje/Polubienia
7
Mogę Ci wstawić, to co chcesz. Napisz, którą wersję masz zainstalowaną, lub chcesz zainstalować.? Ostatnia jest na pewno pełna i działa w pełni bez rejestracji. Jest to już program darmowy

Ostatnia edycja:

kamilow2005

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Mogę Ci wstawić, to co chcesz. Napisz, którą wersję masz zainstalowaną, lub chcesz zainstalować.? Ostatnia jest na pewno pełna i działa w pełni bez rejestracji. Jest to już program darmowy
Na jednym komputerze mam wersję VMware-Workstation-Full-25H2-24995812 a na drugim VMware-workstation-full-17.6.4-24832109

dariuszku

Świeżak
Reakcje/Polubienia
7
Tu macie swoich dobrych tłumaczy. Moja wiedza jest jeszcze za mała, ale może być chciał wypróbować inne programy po Polsku. Zrobiłem wydruk do pliku zawartości folderu z ostatnimi tłumaczeniami. Starsze wersje są w archiwum. Te moje tłumaczenia to inny rodzaj programów. Oprócz spolszczenia Advanced Installer Architect 23.2.0 (tu trzeba wpierw 'liznąć' wersję oryginalnej) zobacz co jest może coś Ci się przyda.
spis jest w linku

Ostatnia edycja:

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
817
Miasto
Hajnówka
Kupiłem niedawno klucz do SnagIt 2020, Wiem, że jest spolszczenie do tej wersji, bo znalazłem film, czy mógłbyś udostępnić. Pozdrawiam

dariuszku

Świeżak
Reakcje/Polubienia
7
Tutaj jeden tekst wpisuje, a co innego jest widoczne po ZAPISANIU. Nie wiem co teraz będzie w TYM tekście.
Wersja 2020 - uzupełnij dokładnie numer. Jak nie znajdę, a chcesz to TŁUMACZENIE to wstaw gdzieś tą wersję, a na drugi dzień będziesz miał tłumaczenie. Pozdrawiam

dariuszku

Świeżak
Reakcje/Polubienia
7
To znalazłem z 2020 takie:
Snagit 2020.0.3.4960
Snagit 2020 v1.5.7133
Snagit 2020.1.1 x64
Snagit 2020.0 Build 4460 x64

Ostatnia edycja:

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
817
Miasto
Hajnówka
To znalazłem z 2020 takie:
Snagit 2020.0.3.4960
Snagit 2020 v1.5.7133
Snagit 2020.1.1 x64
Snagit 2020.0 Build 4460 x64

Żadna z powyższych wersji, ponieważ nie mogę ich zarejestrować, działa tylko ta którą spakowałem. Pozdrawiam

dariuszku

Świeżak
Reakcje/Polubienia
7
Przetłumaczyłem, ale muszę teraz złożyć w całości.
To jest kilka katalogów, Program Files, ProgramData i w użytkownika.
Złożę w jeden plik i możesz pobrać

to wersja co Ty masz.
tu tylko zrzuty:

kliknij na obraz aby powiększyć

Do góry