VIPRE Antivirus Premium- KONKURS

A

Anonymous

Do wygrania jest 1 roczna licencja na program VIPRE Antivirus Premium :D

2011-06-26-21h29-28.jpg

Zasady:
1.W treści komentarza napisz jakich programów do zabezpieczeń używasz i dlaczego chciałbyś zamienić te programy na VIPRE.
2.Komentarz w języku polskim lub angielskim.
3. Aby konkurs doszedł do skutku musi być co najmniej 5 uczestników.
4. Zakończenie 3 lipca i tego też dnia wyniki :p
Powodzenia! :D

matroska

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
10
I now use KIS 2012 trial 30 days, I want to replace my antivirus because the laptop's memory that I have right now is not big enough so that the lower the performance
please count me in

caxton

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
8
Miasto
Tbilisi, Georgia
Thank you Marsellus for this great giveaway. Really Vipre is great. Now I am using KIS 2012, and I do not need it.
Please, do not count me. Good luck to everybody. Really I want Virugen To win it. :)

tewje69

Wygadany
Reakcje/Polubienia
1
Witam!

Od roku używam Malwarebytes' Anti-Malware oraz VIPRE Antivirus Premium i jestem bardzo zadowolony z tego zestawu. Niestety moja roczna licencja na VA kończy się 17 lipca. Co będzie dalej, czas pokaże... Pozdrawiam.

koliber146

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Ja używam F-Secure Internet Security 20011 Zemana AntiLogger i Spybot-SD.
Kiedyś miałem już Vipre Antivirus Premium ale licencja dawno już się skończyła.

Ibrahim

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Hello Thanks for this contest! in use NOD32 Antivirus and Comodo Firewall, Nod32 my license expires next month! would be great to get a license Vipre, I have seen good reviews on it.

tomcat78

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Witam.Obecnie używam Avast 6.0 Free+MBAM.Chętnie spróbował bym innego programu,a jeśli jest możliwość uzyskania licki na Vipre to czemu nie-przetestuję,tym bardziej iż wedle opisu to pakiet i posiada zaporę.Pozdrawiam

sworoslaw

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Rybnik
Witam. Obecnie na moim komputerku (netbooku konkretnie) gości sobie Panda Cloud Free, w duecie z zaporą systemową. Połączenie nie najlepsze, no ale... niestety sprzęt nie pozwala na wiele więcej xD Kiedyś miałem już Vipre, w wersji bodaj 90 dniowej, i sprawował się świetnie :) A czemu chciał bym zmienić swoje zabezpieczenia na Vipre? Bo: 1) mam już dobre doświadczenia z tym programem 2) zdecydowanie wolał bym jednak mieć ochronę off-line, z racji tego, że często się ze sprzętem przemieszczam, a internet nie zawsze jest dostępny, przez co komputer nie jest chroniony...

A

Anonymous

Na wstępnie serdecznie dziękuję za tak wspaniały konkurs!
Obecnie używam Kaspersky Internet Security 2012 i bardzo chętnie zamieniłbym go na VIPRE, ponieważ jest to bardzo lekka aplikacja o bardzo dobrej skuteczności a to w zabezpieczeniach cenię sobie najbardziej.

Koniasz

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Używam Avira Free. Dużo dobrego o tym pakiecie słyszałem więc chętnie się na niego przesiądę tym bardziej że Avira strasznie ostatnio zeszła na "psy".

jerzy601

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
56
obecnie uzywam AVG 2011free jeszce nigdy nie mialem tego programu wiec niemoge nic onim powiedziec ale chetnie wypróbuje ten soft to bym sie sam sie dowiedzial cos o nim.Prosze mnie liczyc. dzieki.

Orion

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
330
Miasto
somewhere in cyberspace....
używam w tej chwili pakietu Gdata, Vipre interesowałby mnie przede wszystkim dlatego ze jest lekki a przy tym jest to pełny pakiet - nie tylko sam antywirus

tedii

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
5
W tej chwili używam Norton Internet Security - wersja 3-miesięczna, która niedługo mi się skończy. To dobry moment żeby "przesiąść się" na VIPRE Antivirus. W testach wypada conajmniej dobrze.

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
Dobra, to ja też dopiszę się do konkursu;) Moje zabezpieczenie to: Sandboxie, Look 'n' Stop, Zemana Antilogger i NextGen AntiKeylogger. Chciałbym wygrać lickę, ponieważ korzystałem z tej aplikacji parę miesięcy i się sprawdziła.(AV) Jej zaletami jest przede wszystkim lekkość którą sobie cenie oraz dobra współpraca z pozostałymi moimi programami, 0 konfliktów. Sprawdzony zestaw. Jak Oxy mówi licencja działa również z Vipre Home a do niej mi jest potrzebna, najlepiej jak najdłuższa dlatego postaram się zawalczyć w konkursie licząc na fuksa :D

Do góry