Uwaga - Nie wierz w darmowego iPada 3 na Facebooku

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Witam !
Artykulik , który ostrzega przed fałszywymi konkursami , gdzie główną nagrodą jest iPad 3 , klikając na link możemy stać się posiadaczami wirusa .

Link do artykułu :

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

:scratch

A

Anonymous

Tutaj są ludzie świadomi którzy nie nabierają się na takie gó..a :szydera

A

Anonymous

Na ogół takie "dostaniesz coś za darmo" to oszustwo, zwłaszcza na facebooku, ale miło, że o tym wspominasz Tadek

polak900

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
kolejny sposób na maniaków fecebooka
premiara ipada3 dopiero przed nami, a już za darmo rozdają:)

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
44668
Miasto
Gdzieś w Polsce
Ciekawe ilu się na takie coś nabierze, łyknie wirka, a mimo to dalej będzie na fejsie szukać podobnych okazji ??

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Dla niektórych ryjbook to niemal religia :dziwak Co zrobić w takich czasach przyszło nam żyć :lanie

polak900

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
łapią się na to, bo to jest świetne urządzenie wielu osobom przydatne
a przy tym proste w użytkowaniu

A

Anonymous

No tak, ale to, że coś jest świetne to nie znaczy, że jak się gdzieś to zobaczy to wyłącza się myślenie :jezyk

remool napisał:
Dla niektórych ryjbook to niemal religia :dziwak Co zrobić w takich czasach przyszło nam żyć :lanie

Niestety tak.
A ja osobiście nie mogę patrzeć na ikonki facebooka, które wszędzie widać, a jak słyszę "facebook" to "dostaję szału" :pala

polak900

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
myślenie wyłączają ludzie. jak to się ma do samego urządzenia

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Kiedyś mówiło się że jak chłop widzi doope to głupieje :dziwak choć nie zawsze jest tego warta teraz jest inaczej - jak ludzie widzą iPada lub cokolwiek co ma w nazwie " i " to głupieją i wyłączają im się trybiki :klawik.
A czy to urządzenie jest aż tak niezbędne i potrzebne - niekoniecznie - po prostu reklama i trochę owczego pędu i ludzie szaleją :szef ale co ja tam wiem to tylko moje przemyślenia

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
remool napisał:
Kiedyś mówiło się że jak chłop widzi doope to głupieje :dziwak choć nie zawsze jest tego warta teraz jest inaczej - jak ludzie widzą iPada lub cokolwiek co ma w nazwie " i " to głupieją i wyłączają im się trybiki :klawik.
A czy to urządzenie jest aż tak niezbędne i potrzebne - niekoniecznie - po prostu reklama i trochę owczego pędu i ludzie szaleją :szef ale co ja tam wiem to tylko moje przemyślenia

Ja się zgadzam , takie czasy a już nie długo Panie wirtualny sex oj będzie się działo :wariat

polak900

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
remool napisał:

używam równolegle maci i pc od wielu lat
doskonale wiem jakie są wady tych urządzeń
uważam że ipad doskonale się sprawdza, nie chodzi tu reklamę czy też głupienie
sporo jest takich ludzi którzy używają ipada jako zwykły komputer, dodam że używali oni kiedyś zwykłe laptopy różnych firm

A

Anonymous

polak900 napisał:
sporo jest takich ludzi którzy używają ipada jako zwykły komputer, dodam że używali oni kiedyś zwykłe laptopy różnych firm
Doskonale się sprawdza u gadżeciarzy tak samo jak torebka Prady za 2000 baksów :klawik.

A

Anonymous

polak900 napisał:
używam równolegle maci i pc od wielu lat
doskonale wiem jakie są wady tych urządzeń

Ty może wiesz jakie są wady i zalety obu urządzeń i być może nie masz świra punkcie rządzeń zaczynających się na "i" jednak zapewniam Cię, że większość z tych osób, które tak szaleją na punkcie takich urządzeń nie za wiele na ich temat wiedzą, a mają na ich punkcie bzika tylko dlatego, że takie rzeczy są teraz modne i jest to firma apple, fajnie jest się pokazać z ipadem, czy jakimkolwiek innym urządzeniem z jabłuszkiem, a i znajomi pewnie się zainteresują, może nawet będą zazdrościć :sarkazm.
Nie wiem, teraz większość osób uważa, że wszystko co jest firmy apple to jest świetne, takie pro, ostatnio nawet jadąc autobusem widziałam dziewczynę, która specjalnie wyjmowała najnowszego iphone, udawała, że czegoś w nim szuka aby tylko zwrócić uwagę na to, że ona ma iphone, jednak troszkę się zawiodła kiedy zorientowała się, że nikt nie zwraca na nią i na jej telefon większej uwagi...
Nie wiem jak dla Was, ale dla mnie to jak ludzie reagują na te wszystkie urządzibka to jest chore :dziwak

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
Ja dla odmiany dostałem takiego maila:
5 March, 2012

Re: Star Online Mail Program Alert - March 2012

Royal Star Group, Inc wishes to inform you that your email account has been picked as a winner in the results of the New Year Star Online Program held in Bolton, Lancashire - United Kingdom on Saturday 3 March, 2012.

Reference Numbers which include an "FK" emerged from the Online Category where all participants were selected randomly from World Wide Web through a computer balloting system drawn from an over 10,000,000 mail database, unions, associations and corporate bodies listed online.

Your Winning Details:

Winning Code: RGG2012FK-*******
Winning Amount: 531,259.00 Pounds Sterling

HOW TO REDEEM

To redeem your prize, please visit our office with a copy of this message and identification at:

91 Chaucer Street
Bolton
Lancashire, BL1 3HR
United Kingdom

If you are unable to collect in person at our office due to your location or any other reason, please send an email with the details given below to:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
* Full Names:
* Address:
* Telephone:
* Best Time to Call You:

Here is what some of our latest winners had to say;

Belinda L - won 497,476.21 Pounds Sterling
"My dreams of owning a business is becoming a reality! At first I thought it was a joke or something, but after I received my money I was very happy. Thanks a lot for the quick pay out."

Martin V. W - won 245,357.32 Pounds Sterling
"This has been a dream come true, and win will allow me to pay off my home loan, and will make an invaluable contribution to my children's education. This has been a truly wonderful life changing experience."

All participating emails were picked out from World Wide Web on a random basis. This program was held in conjunction with major email providers in over 120 countries worldwide.

Copyright © 2012 Royal Star Group, Inc. All Rights Reserved.
To pierwszy tak bezczelny jaki dostałem na wyłudzenie danych osobowych :szef :klawik.

Do góry