Unthreat Internet Security 2013 na rok za darmo

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
Promocja z facebooka.
Wchodzimy na

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
klikamy wez oferte, na e-mail z facebooka przychodzi wiadomosc, klikamy na oferty , przenosi nas na z powrotem na facebooka gdzie ponownie klikamy na odnosnik i przychodzi do nas kolejny e-mail..tym razem juz z kluczykiem na rok.
Info o programie

vonz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Re: Unthreat 2013 na rok za darmo

Securitas napisał:
Promocja z facebooka.
Wchodzimy na

klikamy wez oferte, na e-mail z facebooka przychodzi wiadomosc, klikamy na oferty , przenosi nas na z powrotem na facebooka gdzie ponownie klikamy na odnosnik i przychodzi do nas kolejny e-mail..tym razem juz z kluczykiem na rok.
Bardziej prosto to chyba tu:

Jakoś nikt nie podał co to,, je,,
UnThreat AntiVirus Internet Security 2013 to pakiet zabezpieczający przeznaczony do ochrony systemu Windows przed takimi zagrożeniami jak wirusy, konie trojańskie, robaki, rootkity oraz komponenty szpiegowskie.

Aplikacja funkcjonuje w oparciu o autorski silnik zabezpieczający State-of-the-art Anti-Virus engine, który w czasie rzeczywistym monitoruje wszystkie odczytywane, zapisywane i kopiowane dane na dysku komputera. W przypadku wykrycia zainfekowanych danych UnThreat AntiVirus Internet Security oferuje funkcję usunięcia zagrożenia lub zablokowania i wysłania niebezpiecznego pliku do mechanizmu kwarantanny. Z poziomu okna głównego programu użytkownik ma możliwość przeprowadzenia szybkiego skanowania uruchomionych procesów i usług, jak również przeskanowania wybranych folderów i lokalizacji na dysku twardym.

UnThreat AntiVirus Internet Security oferuje system automatycznych aktualizacji programu i definicji wirusów, harmonogram zadań do planowania operacji skanowania komputera, a także mechanizmu raportowania wszystkich zdarzeń. Pakiet został wyposażony również w skaner rejestru systemowego, monitor komponentów ActiveX oraz aplikacji uruchamianych podczas startu systemu operacyjnego czy skaner poczty e-mail.

UnThreat AntiVirus Internet Security oferuje moduł zapory sieciowej, system monitorujący szpiegujące ciasteczka w przeglądarkach WWW oraz mechanizm szyfrowania połączenia Internetowego w celu wykonywania bezpiecznych transakcji online itp. UnThreat AntiVirus Internet Security posiada również funkcje zaawansowanej ochrony przed atakami z Internetu.
info:dobreprogramy.pl

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12401
Miasto
Somewhere over the rainbow.

Z ich strony nie mogę pobrać tego programu. Po kliknięciu nic się nie dzieje. Wyłączyłem nawet AdBlocka i dalej nic.

vonz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7

al_arsen napisał:
Z ich strony nie mogę pobrać tego programu. Po kliknięciu nic się nie dzieje. Wyłączyłem nawet AdBlocka i dalej nic.
plik instalacyjny, którego nie mozesz pobrać waży 978 KB
może pobrałeś a nie wiesz ?? :hippie

ssl111

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
77
Miasto
starogard gdanski

A mi przechodzi w antivirusa przy pobieraniu a nie internet security

A