- Reakcje/Polubienia
- 89
GIVEAWAY:
Rules: complete the entry methods below to enter:
Subscribe to our free mailing list (remember to click the activation link or the subscription will not be valid)
Leave a comment below. Insert a valid email address, will be used to contact the winner(s)
Prize: 1 x TuneUp Utilities 2013 – 3PCs
Giveaway duration: 10 days
Winners selection: random.org
Our Lucky Winner Of The TuneUp Utilities 2013 Daily Giveaway For February 25,2013 is
HrabiaDracula
Licki na 1 PC na 1 rok, więc trochę kupa, ale dobre i to.1qaz napisał:
Bizon napisał:Licki na 1 PC na 1 rok, więc trochę kupa, ale dobre i to.1qaz napisał:![]()
Info wytargane od Jacka z MT, Stary.HrabiaDracula napisał:Bizon napisał:Licki na 1 PC na 1 rok, więc trochę kupa, ale dobre i to.1qaz napisał:![]()
Bizon skąd wiesz że licka jest na 1pc i na 1rok ???? jakos nie wyczytałem nigdzie !!!!!! Najlepiej jak napisze do supportu i zobaczę co odp.
Przy każdym zakupie masz info na ile PC kupujesz.destry5 napisał:po czym mozna rozpoznac ze to licka na rok?, jak zakupie u nich to tez bedzie roczna?, gdzies taka informacja przeciez musi sie pojawic.
No właśnie uj wie o co kaman, bo konkretni rozlosowywacze podają takie info a inni znowu mają to w doopie.OXYGEN THIEF napisał:Ogólnie to producenci nie dodają takich informacji robią akcje rozdawnicze dla stronek, trzeba samemu pytać.
Endriu, nie wiem, podałem tylko info od Nikolae-Jack-Czauszesku z MT, co Ci poradzę, że oni w uja grają.andrzej65 napisał:Z tego, co tu wyczytałem licencja na daną wersję jest dożywotnia, płatna jest tylko aktualizacja do nowszej wersji. Nie ma tu mowy o konkursach czy promocjach .Legalnie nabyta licencja co to znaczy, przecież organizator konkursu oferuje legalne licencje.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
![]()